Gödöllői Röplabda Club

20 GRC-s a homokon

#általánoshír 2021.06.30

A második strandröplabda ob-weekendre kerül sor csütörtöktől vasárnapig, amelynek színhelye ezúttal a Balaton partján fekvő Gyenesdiás lesz.

 

A Gödöllői RC természetesen ezúttal is számos versenyzővel képviselteti magát a négy napos tornán. Csütörtökön kiosztják az első országos bajnoki címeket, mégpedig az U20-as korosztály számára. Egy éve egy korosztállyal lejjebb VECSEY FANNI szerezte meg az első ob-aranyat, s most is ő a legesélyesebb az SRSE-s Vasvári Zsófival, akivel a mostani hétvége lesz majd a főpróbájuk a jövő heti törökországi U20-as Európa-bajnokságra.

Rajtuk kívül ebben a korosztályban STOLLÁR SZONJA és SZABÓ ANNA, BÚTOR ANNA és KRISTÓF DÓRA, valamint SOROMPÓ KINGA (a Beach Sportos Pap Zorkával) és KISS ANNA (az SRSE-s Kovács Katalinnal) lép homokra.

Pénteken reggel az U16-as lányok ob-fordulójával folytatódik a program, ahol SZABÓ ANNA és a KSE-ből a GRC-be átigazolás alatt álló BREUER MIRTILL, GYEBNÁR FANNI és a KSE-s Sebők Lora, KÖVESDI RÉKA és az SRSE-s Lengyel-Polonkay Stefánia, illetve LUKÁCS BERTA és MIKUS NINA képviseli színeinket.

Délután kezdődnek a felnőtt ob-forduló selejtezői, amelyen ugyancsak érdekelt lesz STOLLÁR SZONJA és SZABÓ ANNA, CHOVÁN ÁGNES és GRACZA SÓTI FANNI, MESTER ORSOLYA és SZÉLES-NEIZER LILI, BÚTOR ANNA és KRISTÓF DÓRA, valamint TRENCSÉNYI BOGLÁRKA és VESZELI FANNI.

Hogy közülük kik lesznek ott a szombati főtábla küzdelmeiben, azt most még nem sejthetjük, az viszont biztos, hogy a bajnoki címvédő VECSEY FANNI és Vasvári Zsófi, illetve a tavalyi ezüstérmes NAGY ESZTER és az ÓSSC-s Szabó Dorottya igen, hiszen ők kiemeltek.

Azt pedig végképp nem lehet tudni, hogy az éremcsatákban kik léphetnek majd közülük homokra, a fiúk vasárnapi U16-os ob-fordulóján viszont lesz gödöllői, mégpedig BARTA BALÁZS és a tavalyi U14-es bajnok KRISTÓF MÁTYÁS révén leszünk érdekeltek.