2019.09.22 Vasárnap 10:00
Berze Zsófia Emléktorna
:
felkészülési torna
2019.10.12 Szombat 17:00
NB I
:
MÁV Előre-BERICAP - Gödöllői RC
2019.10.13 Vasárnap 15:00
NB II. Kelet "B"
:
Gödöllői RC - DEAC
Köszönjük Andris
2019.04.12. 06:04TANCEVATY zenekar is fellép Széles Petra búcsúmeccse (április 12., péntek 19:30) után az egyetemi csarnokban. Andris beherangozóját olvashatják.Géczi András írása:


- Írásom A SPORTOLÓRÓL Gödöllőn!!!

Én le sem tagadhatnám, hogy focidrukker vagyok, ezért ilyesféle hasonlatokkal tudok csak élni hiányosságaim okán. Amikor elérsz odáig egy csapatsportágban, hogy Téged,mint a futball Iniestáját, Xaviját, Tottiját, Del Pieroját,Raulját...(és még sorolhatnám) említenek egy klub életében, a betöltött munkásságod, posztod, időd és klubhűséged okán, akkor azt hiszem,hogy bármikor is fejezed be, azt ott az otthonodban csak a csúcson tudod abbahagyni.

Szerencsések vagyunk, hogy a mi városunkban is él és láthattuk játszani, mind Gödöllőn, mind a válogatottban egy ilyen LEGENDA. Ő Petra Széles. 14 éve a mi városunk sportéletét színesíti és nívóját emeli és ma este itt a SZIE sportcsarnokban abbahagyja profi pályafutását. Azt gondolom, hogy gödöllőinek születni kiváltság, de gödöllőivé válni, igazán kemény munka. Petra ezt a tehetsége okán pillanatok alatt elérte. Büszke vagyok rá, hogy személyes barátság köt hozzá! Ma este, aki csak teheti látogasson el a SZIE sportcsarnokba és búcsúztassa velünk Petrát!
A belépés ingyenes! Annyit küzdött ezért a csapatért-városért, hogy megérdemli, hogy minél többen támogassuk a búcsúmérkőzésén. Árpás Géza barátom és masszőröm, a csapat gyúrójának szíves invitálására nekem is lehetőségem adatik majd búcsúzni Petrától és a zenekarunk a TANCEVATY kicsinyített másával is megbuliztatjuk majd Petrát.
Várunk Titeket nagy szeretettel!
Köszönjük "PETYA", te "VÁROSI LEGENDA"!Széles Petra a héten befejezi aktív pályafutását

TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK