Nyuszi Fesztivál
2019.04.29. 10:04Vasárnap a gödöllői Hajós iskolában 130 gyermek részvételével került megrendezésre a Nyuszi Fesztiválra keresztelt röplabdás esemény.


A programon a Gödöllői RC és szakmai partnerei (Kerepesi VSE, Kistarcsai Sportathlon, Premontrei SE) és kapcsolatos iskolái (valkói Móra Ferenc Általános Iskola, szadai Székely Bertalan Általános Iskola) vettek részt.

A jelenlévő röplabdás palántákat a gödöllői klub ezüstérmes NB I-es juniorcsapatának tagjai, illetve a serdülő korosztályú játékosai kísérték és segítették a szórakoztató játékokból, feladatokból álló állomásokon. A délelőtti dzsembori után három pályán manó, szupermini és mini játék zajlott kellemes zene kíséretében.
A lényeg ezen a napon az önfeledt játék volt, amit az is jelez, hogy lapozók, jegyzőkönyvek és az eredmények számolása nélkül folytak a mérkőzések, a gyerekek mégis nagyon jól érezték magukat. A csömöri Decathlonnak köszönhetően egy-egy aranyérem és kulacs került minden gyermek nyakába és kezébe, valamint a GRC-s játékosok színházjegyekkel is gazdagodtak a gödöllői Művészetek Háza felajánlásának jóvoltából!


A szervezők ezúton is köszönik a csömöri
Decathlon, a gödöllői Művészetek Háza és a Tapéta Téka támogatását!Nyuszi Fesztivál

ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK