2020.02.29 Szombat 16:00
NB II. (Fiú)
:
Gödöllői RC - GLP Nyíregyháza
2020.02.29 Szombat 18:00
NB I.
:
Gödöllői RC - Budaörsi DSE
2020.03.07 Szombat 17:00
NB II. (Fiú)
:
Pénzügyőr SE Debrecen - Gödöllői RC
Vecsey Fanniék elődöntőbe jutottak Prágában
2019.12.10. 15:12Ezen a héten Prágában a cseh felnőtt női liga A-osztályában szerepelt a GRC országos bajnok strandröplabdázója, Vecsey Fanni és párja, Gubik Hanna (Beach Sport).


A jelenleg is U18-as korosztályú páros az igen előkelő negyedik helyen végzett a rangos mezőnyt felvonultató tornán.


A cseh női Beachligában – ahogy a magyar ob-fordulókra is – csak ranglistapontszámok alapján indulhatnak a párosok, ahová a Gubik/Vecsey kettősnek nem lett volna esélye bekerülni, azonban az egy hónappal ezelőtti B-liga megnyerése után a szervezők szabadkártyát adtak a mieinknek, akik élni is tudtak a lehetőséggel.

A négyes csoportban a lányok 16. kiemeltként két győzelemmel és a rendszeresen World Tour-tornákon résztvevő első kiemelttel szembeni vereséggel csoportmásodikként jutottak tovább, ahol aztán győzni tudtak a keresztjátékban, majd a négy közé kerülésért három játszmában (21:19, 15:21, 15:13), óriási csatában nyertek a harmadik helyen kiemelt ellen.

Az elődöntőben a második kiemelttel kerültek szembe, amelynek egyik tagja, Marie Sára Stochlová az előző hétvégén, a ljubljanai MEVZA-tornán győztes duónak is tagja volt, nem mellesleg három éve U18-as Európa-bajnok lett. A már addig öt meccset lejátszó magyar lányoknak ez, illetve a negyedik kiemelt elleni bronzmeccs sok volt, de a negyedik helyükkel így is kitűnő eredményt értek el és bizonyították, hogy nem érdemtelenül kaptak szabadkártyát a tornára.
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK