2020.02.29 Szombat 16:00
NB II. (Fiú)
:
Gödöllői RC - GLP Nyíregyháza
2020.02.29 Szombat 18:00
NB I.
:
Gödöllői RC - Budaörsi DSE
2020.03.07 Szombat 17:00
NB II. (Fiú)
:
Pénzügyőr SE Debrecen - Gödöllői RC
Ázik a csarnok még mindig
2019.12.11. 02:12Az egyetemi csarnok beázása miatt - ami évek óta fennálló probléma‼️ - a pénteki Balatonfüred elleni hazai mérkőzést a Tungsram csarnokban (1044 Budapest, Megyeri út 6.) játsszuk le 19 órási kezdéssel.


Újra itt a tél, folytatódik az ínséges időszak sajnos. Az évtizedes probléma előre láthatólag ebben a szezonban is megnehzíti az amúgy sem könnyű helyzetben lévő Gödöllői Röplabda Club életét.

Klubunk hatalmas utánpótlás bázissal rendelkezik, országos bajnoki címek és érmek sorát tudja felsorakoztatni, ám a teremgondok gátolják a továbbfejlődés lehetőségét. Az átigazolás piacon is nehéz idecsábítani minőségi játékost úgy, hogy nincs termünk, nincs elég edzésidőnk, ha meg van, akkor elmarad az edzés a beázás miatt, az meg már csak hab a tortán, hogy a hazai meccseink egy részét idegenben vagyunk kénytelenek lejátszani, mert az egyetemi csarnokon kívül nincs Gödöllőn még egy olyan létesítmény, ami megfelelne a Magyar Röplabda Szövetség által előírt követelményeknek. :(

Szomorú erről beszélni, hiszen a Gödöllői Röplabda Club 4-szeres Magyar Kupa- és 3-szoros bajnoki ezüstérmes, emellett rengeteg játékos került be a magyar válogatottba városunk csapatából.

A GRC ettől többet érdemelne...
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK