2020.02.29 Szombat 16:00
NB II. (Fiú)
:
Gödöllői RC - GLP Nyíregyháza
2020.02.29 Szombat 18:00
NB I.
:
Gödöllői RC - Budaörsi DSE
2020.03.07 Szombat 17:00
NB II. (Fiú)
:
Pénzügyőr SE Debrecen - Gödöllői RC
Röpsuli a Hajósban
2019.12.12. 10:12A múlt hétvégén hazai pályán, a Hajós suliban került megrendezésre a Röpsuli következő fordulója, ahol két korcsoporttal indultunk.


Batiziné Timkó Ildikó: - Az U19-es korosztályban neveztünk, mert bár volt 2005-ös születésű játékosunk is, de csak ebben tudtunk indulni. Ismét összesorsolásra kerültünk fiú és vegyes csapatokkal is. Első meccsünkön a fiúk ellen nagyon megszeppenve kezdtünk. Kicsit önbizalomhiányosak a lányaim. A továbbiakban egyre jobban belelendülve meneteltünk előre. Az utolsó összecsapáson már egész bátran egymásért küzdve, mindenki hozzátette a tudását.
Végül két vereséggel és két győzelemmel a harmadik helyen végeztünk.

GRC U19: Majoros Dorottya - Dobránszky Zita - Petre Dorina - Néző Noémi - Madarász Rita - Heltay Panni - Bartha Gitta
Edző: Batiziné Timkó Ildikó


Horváth Réka: - Az U15-ös kistanfolyam csoporttal hétvégén röpsulin jártunk. Összesen ebben a kategóriában 3 csapat indult, ezért a mérkőzések oda-visszavágósak voltak. Sajnos egy meccset sem sikerült megnyernünk, bár a Kis-forrás csapatával igen szoros szetteket játszottunk, de a végjátékban mindig ők jöttek ki nyertesen. A Ráckeve magasan erősebb volt a 3 csapat közül, ráadásul náluk a két fiú játékos is húzó ember volt (lehet vegyes csapatokkal is nevezni). Van még min dolgoznunk, de örülök, hogy a lányok ilyen lelkesek. A következő röpsulira januárban lehet számítani U15-ös kategóriában.

GRC U15: Szőke Dorka - Tribol Hanna - Mágocsi Hanna - Fődi Eszter - Szmirtnik Dorka - Juhász Regina - Hóka Lilianna - Tafferner Virág
Edző: Horváth Réka


U15-ös csapat

ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK