2020.02.29 Szombat 16:00
NB II. (Fiú)
:
Gödöllői RC - GLP Nyíregyháza
2020.02.29 Szombat 18:00
NB I.
:
Gödöllői RC - Budaörsi DSE
2020.03.07 Szombat 17:00
NB II. (Fiú)
:
Pénzügyőr SE Debrecen - Gödöllői RC
Sima vendégsiker
2019.12.13. 21:12A Tóth-Bagi Réka nélkül felálló GRC három szettben maradt alul a tabellát vezető balaton partiakkal szemben.


Az NB I. Liga listavezetőjét fogadta ideiglenes otthonában (ezúttal az újpesti Tungsram-csarnokban) a most zajló bajnokságban még nyeretlen gödöllői csapat. Ha tárgyilagosak akarunk lenni, be kell látni, csekély volt az esélye annak, hogy az óesztendő utolsó meccsén szakad meg Szabados István társulatának negatív sorozata.


továbbra is nyeretlen a Gödöllő


NB I. Liga alapszakasz, 10. forduló:
Gödöllői RC - SzBBRA 0:3 (-14, -11, -18)

Tungsram csarnok, 90 néző
V: Bibók, Varjasi

Legtöbb pont: Kökény P. 9, ill. Dupont 13


Mint utóbb kiderült, nem tette. Olyannyira nem, hogy az első játszmában mutatott viszonylagos ellenállást követően, a folytatásban – főként pontatlan és hibát hibára halmozó produkciójának köszönhetően – statisztaszerepre kárhoztatta magát a gödöllői formáció.

A találkozó első hat pontját leszámítva, nem tudott lépést tartani a játék minden elemében jobb teljesítményre képes fürediek ellen a gödöllői hatos. Nyilvánvaló, nem tett jót a „házigazdáknak” az sem, hogy térdműtétje miatt nélkülözni kellett a csapat első számú feladóját, Tóth Bagi Rékát. Kizárólag ezzel azonban felesleges lenne magyarázni a súlyosnak mondható vereséget.

A Gödöllői RC csapata 3 ponttal, 8-30-as szett- és 700-897-es pontaránnyal az NB I. Liga alapszakasz-táblázatának 7. helyét foglalja el.

Szabados István: – Ma sem sikerült a meglepetés...

Andrea Milodanovics: – Úgy jöttünk ide, hogy kötelező a három pont. Annak örülök, hogy tudtunk úgy kezdeni, hogy néhány poszton változtattam a kezdőcsapaton, de nem nézték le az ellenfelet és jól játszottak. Gratulálok a Gödöllőnek is, hiszen egy lelkes fiatal csapatuk van, akik jól küzdöttek, de most a miénk a jobb csapat, úgyhogy gratulálok a saját csapatomnak is. A bajnokságban győzelemmel zártuk az évet, a jövő héten próbálunk még Jászberényben meglepetést okozni.

További eredmények:

MÁV Előre-Bericap – Eötvös DSE 3:0 (12, 12, 14)
Palota – TFSE 1:3 (–13, –20, 22, –19)

(forrás: Fedor Gábor - Gödöllői Hírek)


tabella

ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK