2020.02.29 Szombat 16:00
NB II. (Fiú)
:
Gödöllői RC - GLP Nyíregyháza
2020.02.29 Szombat 18:00
NB I.
:
Gödöllői RC - Budaörsi DSE
2020.03.07 Szombat 17:00
NB II. (Fiú)
:
Pénzügyőr SE Debrecen - Gödöllői RC
Sok sikert Zoli
2020.01.20. 22:01Kovács Zoltán, a Gödöllői Röplabda Club erőnléti edzője 2016 szeptemberében kezdte el nálunk a munkát.


Széleskörű szakmai tudása és rátermettsége hamar bizonyította, hogy jó döntést hozott az egyesület a "leigazolásával".
A lányok hamar megszerették, de a szakmai stáb többi tagjával is közvetlen, barátságos viszonyt ápolt.
Azonban január 1-én Zolit megtisztelő feladatra kérte fel a Magyar Atlétikai Szövetség, amit nem lehetett visszautasítani, utánpótlás-szakreferensként segíti a fiatal atléták pályafutását, ez egyben azt is jelenti, hogy elköszön a GRC-től.


- Mennyire volt nehéz meghozni ezt a döntést, hiszen a röplabda szinte már az életed részévé vált annak ellenére, hogy te egy vérbeli atléta vagy?
- Csupa nagybetűvel NAGYON! A három év alatt a lányok, a szülők, a kollégák a szívemhez nőttek. Segítettek elindítani edzői pályafutásomban, bíztak bennem, biztattak és támogattak. Egy nagy család lettünk, kicsit "olaszos", de azért, mert mindannyian egy célt akarunk nagyon, és ez a siker!

- 2016 szeptemberében pontosan hogy kerültél a GRC alkalmazásába?
- 2016 nyarán Horváth András meghívására végig dolgozhattam a nyarat erőnléti edzőként a junior lány röplabda válogatott mellett. A nyár folyamán ismertem meg Szabados Istvánt, aki a Győri Európa-bajnokság után egyből megkeresett, hogy érdekelne-e egy munka a gödöllő röplabda utánpótlásban, mint erőnléti edző. Nem mondtam nemet.

- Van olyan legkedvesebb pillanat, amit kiemelnél az itt töltött három éved alatt?
- A 2019. évi junior döntő az, amin személyesen nem tudtam ott lenni, de online streamen végig izgultam minden mérkőzést és nagy öröm volt látni, ahogy lányaink menetelnek!

- Ha jól tudom, nem szakadsz el a várostól teljesen, hiszen a GEAC atlétika szakosztályában továbbra is fogsz edzősködni.
- Ez így igaz, az Gödöllő EAC atlétika szakosztályában továbbra is edzői szerepben maradok, valamint Gödöllőről sem költözöm el.

- Mit is takar ez az utánpótlás-szakreferens pozíció, amit a MASZ-nál töltesz be január 1-től?
- Elsődlegesen a 13-20 éves korosztályok szemmel tartása, oktatási programok kialakítása, válogatott keretek összetételének megszabása és új módszerek behozatala a honi atlétikába.

- Látunk még röpimeccsen azért?
- Amint időm és lehetőségem engedi a hazai mérkőzésekre ki megyek, és a megszokott kis sarkomba beülök! Reméljük a sportcsarnok alkalmas lesz rá....


ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK