2021.03.06 Szombat 17:00
NB I. Liga
:
  Gödöllői RC – Budaörsi DSE
I. Körösfői László Emléktorna
2020.10.26. 04:10Néhány éve útnak indítottuk a Körösfői Kupát, de akkor még nem sejtettük, hogy pár évvel később már nem lesz közöttünk.
fotó: Berze Csaba

Néhány éve útnak indítottuk a Körösfői Kupát, de akkor még nem sejtettük, hogy pár évvel később már nem lesz közöttünk klubunk egyik alapítója, a gödöllői röplabdázás emblematikus figurája, Körösfői László. Vasárnap sajnos ez az alkalom is eljött, Laci bácsi már nem a helyszínen szurkolt a legkisebb röplabdás palántáknak, hanem fentről, a magasból. A kérdéseire, egy-egy fiatal tehetségre vonatkozóan, már nem tudtunk válaszolni, de hogy elismerően tapsolt a nap végén, abban biztosak lehetünk!


Két korosztályban léptek pályára a csapatok: kezdő- és haladó szupermini (U11), valamint mini (U13) kategóriában.
Előbbiben nem hirdettünk végeredményt, a lényeg a felszabadult, eredménykényszer nélküli játék volt. Itt a két gödöllői csapaton kívül a Jászberényi RK, az UTE, a Kerepesi VSE és a VS Dunakeszi szerepeltek.
A haladó szuperminiknél már volt végeredmény, gödöllői szempontból nem is akármilyen, hiszen a GRC röplabdásai nyerték a versenyt, Laci bácsi legnagyobb örömére!
A mini versenyben is nagyszerűen helytálltak fiataljaink, de mivel a csapat nagy része még kezdő, ezért az érem ezúttal még elmaradt, azonban remek felkészülést jelentett a torna a közelgő OMB III. osztályú forduló előtt.
Az eredményhirdetést megtisztelték jelenlétükkel Laci bácsi lányai, Körösfői Anna és Flóra, valamint egyik legközelebbi barátja és kollégája, Szabados István, illetve klubunk elnöke, Barta László


EREDMÉNYEK
U11 kezdő:
ebben a kategóriában minden résztvevő aranyérmet kapott
• GRC Kék: Brinza-Balázs Hanna, Pagonyi Lili, Csete Dorka, Faraga Hanna
• GRC Fehér: Szűcs Dorottya, Hídvégi Dóra, Józsa Emma, Szabó Emília

U11 haladó: 1. Gödöllői RC., 2. VS Dunakeszi, 3. UTE Lila, 4. Jászberényi RK "B", 5. Jászberényi RK "A", 6. UTE Fehér
• GRC: Berze Luca, Dezső Zille, Gál Henriett, Kolozs Kíra, Lepsényi-Simon Maja
• GRC különdíjas: Dezső Zille

U13: 1. UTE, 2. Sülysápi SE., 3. Kerepesi VSE, 4. Gödöllői RC.
• GRC: Mayer Hanna, Pandur Anna, Tóth Anikó, Domoszlai Míra, Lábiscsák Lola, Kroneraff Nóri
• GRC különdíjas: Lábiscsák Lola

A gödöllői csapatok edzője: Pelle Ildikó

Pelle Ildikó: - A mini csapatunk tagjai nemrég kezdték a röplabdázást, a tisztes helytállás és az edzékesen tanultak alkalmazása volt a cél. Kezdő szupermini kategóriában nem volt eredményhirdetés, mindenki kapott érmet. Dicséret illeti a lányokat, hiszen a 4 mérkőzésből 4 -t megnyertek! A haladó szuperminik döntője szoros, izgalmas mérkőzés volt. Jó nyitásokkal, okos megoldásokkal nyertünk, így megszereztük a győzelmet és itthon tartottuk a kupát.
Összességében, jó hangulatú nap volt sok játékkal.

Klubunk ezúton is köszöni Pelle Ildikó szervező munkáját, valamint utánpótlás korú játékosaink segítségét a játékvezetésben, az emléktorna lebonyolításában.

fotó: Berze Csaba


fotó: Berze Csaba

ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK