2021.03.06 Szombat 17:00
NB I. Liga
:
  Gödöllői RC – Budaörsi DSE
Ligárt Anna a fedélzeten
2020.10.29. 17:10

Az U17-es lány válogatott csak úgy, mint nyáron, október 23-29. között is Békéscsabán táborozott, köztük egy gödöllői fiatal reménység is.
A járvány és egyéb sérülések miatt sajnos most csak 9 lány vett részt az edzéseken, de így is hasznos munkát tudtak végezni a csapat tagjai.

Kőnig Gábor: - Sajnálatos módon kissé kevesen érkeztünk a táborba, de akik el tudtak jönni végig dolgozták a hetet becsülettel. Nem volt egyszerű így edzenünk, de úgy gondolom sikerült úgy átszervezni az edzéseket, hogy jó és hasznos munkát tudjunk végezni. Arra is nagyon kellett figyelnünk, hogy ne legyen túl nagy a napi terhelés, hiszen ez a létszám tényleg nem optimális. Azért a tábor végére igencsak elfáradt a társaság mind fizikálisan, mind mentálisan. Köszönöm azoknak, akik itt voltak, játékosoknak és stábtagoknak, hogy ebben a kiszámíthatatlan időszakban is eljöttek, a hiányzóknak pedig üzenjük nagyon hiányoztak, és remélem a következő tábort ismét teljes létszámmal kezdhetjük meg.

HUN U17: Märcz Mira - Turcsányi Zita - Rieder Evelin - Cseh Henriett - Imre Zsófia - Kindrusz Doroti - LIGÁRT ANNA - Olcsváry Dóra - Szatmári Júlia.

Kőnig Gábor - szövetségi kapitány
Csépke Gábor - másodedző
Batári Csaba - másodedző
Soós Ivett - erőnléti edző
Tóth Ákos - masszőr
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK