2021.03.06 Szombat 17:00
NB I. Liga
:
  Gödöllői RC – Budaörsi DSE
Csak két kör lesz
2020.11.02. 20:11Az MRSZ elnökségének döntése alapján a női NB I-es Liga alapszakaszában a harmadik kör eltörlésre kerül, azért, hogy az elhalasztott mérkőzéseket be tudják pótolni.


Október 30-án tartotta első személyes részvételű ülését a Magyar Röplabda Szövetség újonnan megválasztott elnöksége, amely a visszajelzések ellenére, a járványhelyzet miatt nem lehetett teljes: végül két tag online vett ezen részt.


A versenyrendszer és a járványügyi helyzet kapcsán az elnökség több fontos változtatás mellett döntött annak érdekében, hogy teljesüljön a fő cél: azaz a bajnokságok és a kupák ne álljanak le.

A még ki nem írt U13-as tornákat három, legfeljebb négy csapat részvételével lehet megrendezni november 10-től.
A férfi Extraligában és NB I-es Ligában, illetve a női NB I-es Liga alapszakaszában a harmadik kör eltörlésre kerül, azért, hogy az elhalasztott mérkőzéseket be tudják pótolni.
A felnőtt bajnokságban tesztelési protokollt készítenek elő, az utánpótlás bajnokság alacsonyabb osztályaiban pedig a regionális rendezést látják megoldásnak abban az esetben, ha tovább súlyosodna a járványhelyzet.
Az adatvédelmi előírások és az OSEI protokolljának értelmezésére ajánlást kapnak a klubok.


Az ülés végén a TAO-kérdések kerültek előtérbe: változtattak a 2021–2022-es benchmark értékelési elveken, amelyeket a tagszervezetekhez is eljuttatnak. A tervek szerint decemberben mindenki ismerni fogja a pályázati rendszer alapvető elveit.

ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK