2021.03.06 Szombat 17:00
NB I. Liga
:
  Gödöllői RC – Budaörsi DSE
Kényszerpihenő
2020.11.14. 18:11Tájékoztató a Gödöllői RC utánpótláscsapatainál zajló munka szüneteltetéséről.


Kedves Szülők! Kedves Szurkolóink! Kedves Röplabdabarátok!


A hétfői, miniszterelnöki bejelentés hatására nagyon megijedtünk. Vajon ránk is vonatkozik a jogszabály, vajon hogy fogjuk folytatni az augusztusban elkezdett munkát, mi lesz most? A gödöllői tornatermek ennek hatására be is zártak, kedden edzettünk utoljára. Szerdán aztán az EMMI bejelentésére, miszerint versenysportolóknak szabad a pálya, bizakodni kezdtünk. Rengeteg telefonálás, egyeztetés, online értekezlet után aztán csütörtök este jött a hír: péntektől újraindulhatunk!

Péntektől végül nem indultunk újra… Eddig a szívünk vitt előre, most az eszünkre kellett hallgatnunk! Nagyon szomorú döntést hoztunk meg együtt, egységesen. Végtelenül sajnáljuk, hiszen mindannyiunk élete a sportág körül forog, mindannyian imádjuk a munkánkat, de nem tehettünk mást, be kellett látnunk, felelőtlenség lett volna a részünkről, ha az edzések folytatását választjuk. A vírus az ajtón dübörög és nekünk nem szabad beengednünk! Ha viszont áttör a bezárt ajtókon, a repedező falakon, nem szabad ott lennünk!

Most az egészség a legfontosabb! Felelősséggel tartozunk családtagjaink, sportolóink, környezetünk iránt és úgy véljük, a tűzzel játszanánk a továbbiakban, amit nem szabad kockáztatnunk, ezért arról tájékoztatunk Benneteket, hogy egyelőre határozatlan ideig (terveink szerint december 10-ig) - az U21-es csapatunk kivételével - szüneteltetjük utánpótlás csoportjaink edzéseit, illetve a korosztályos bajnoki fordulókon sem veszünk részt.

Ezúton köszönjük Gödöllő polgármesterének, Dr. Gémesi Györgynek, a Dunakeszi Tankerületnek, Fábián Bertalannak, a Török Ignác Gimnázium igazgatójának, a Gödöllői Sportközalapítványnak, illetve klubunk vezetésének az erőfeszítéseket, támogatást, hogy lehetővé tették, kijárták az edzéslehetőséget, amiről mi, ha vérző szívvel is, de egyelőre lemondunk!

Mindenki számára jó egészséget kívánunk! Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!! Hajrá, Gödöllő!

A Gödöllői Röplabda Club Utánpótlás Szakmai Stábja
Gödöllő, 2020.11.14.


ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK