2021.03.06 Szombat 17:00
NB I. Liga
:
  Gödöllői RC – Budaörsi DSE
Pozitív visszajelzés
2020.11.26. 08:11Túlvagyunk az alapszakasz első felén, és az eddigi teljesítményünk minden várakozást felülmúlt. Erről (is) kérdeztük a Gödöllői RC egyik kulcsjátékosát, Kökény Petrát.


- Jó érzés látni, hogy hat fordulót követően vezeti az NB I. Liga tabelláját a GRC? Miben látod az eredményesség kulcsát?
- Hatalmas öröm mind nekem, mind a csapatnak, hogy az élen vagyunk, nagyon boldog vagyok. Úgy érzem, hogy egy nagyon erős, egységes, motivált és összetartó csapatunk van idén, mindenki minden meccsen próbálja magából kihozni a maximumot, és ez nagyon pozitív számomra.


- Egyéni teljesítményedhez hogy állsz a mérkőzések, edzések során? Maximalista vagy a pályán?
- Magammal szemben mindig is maximalista voltam, és mindig szeretném kihozni magamból a maxot, hogy minél többet tudjak a csapathoz hozzátenni.


- A héten nem játszotok tétmeccset, jövő hétvégén viszont igazi rangadó következik a MÁV Előre ellen, hogyan várja csapat az idegenbeli találkozót?
- Igen, ezen a hétvégén pihenőnk lesz, ezért dupla gőzzel tudunk a jövőheti rangadóra készülni, és nagyon szeretnénk visszavágni a Székesfehervárnak, minden erőnkkel ezen leszünk.


- Hogyan hat rátok mentálisan a koronavírus okozta bizonytalanság?
- Szerencsére a csapatot mérsékelten érintette a járvány, nem nagyon tört meg bennünket, és bizom benne, hogy a továbbiakban sem lesz nálunk probléma, valamint a bajnokság is folytatódni fog a jövőben zavartalanul.

ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK