2021.03.06 Szombat 17:00
NB I. Liga
:
  Gödöllői RC – Budaörsi DSE
Szurkolói mikulás
2020.12.08. 18:12Nagyon szívmelengető, hogy a gödöllői hölgykoszorú mellett ebben a nehéz helyzetben is ott vannak azok a lelkes fiatalok, akik nézőtéren (amíg lehetett járni meccsekre) mindig buzdítják a lányokat, és a csapat hetedik emberei a pályán.


A meglepetés mellett a Teknőc Brigád nevű szurkolói csoport egy levelet is címzett a Lányok felé, amit változtatás nélkül közlünk:

“Sziasztok lányok! Sajnos már egy ideje nem járhatunk ki a meccseitekre, de ez nem azt jelenti, hogy el is felejtkeztünk rólatok. Továbbra is nagyon szurkolunk Nektek és figyelemmel kísérjük a mérkőzéseiteket – ha lehet akkor nézzük a youtube-on, ha nincs rá lehetőség, akkor az eredményeket követjük – és nagyon büszkék vagyunk arra, amit ebben a bajnokságban eddig elértetek.
Már felülmúltátok minden várakozásunkat, de bízunk abban, hogy ugyanilyen sikeresek lesztek a folytatásban is. Reméljük, hogy előbb-utóbb a lelátóról is buzdíthatunk majd benneteket, ha máskor nem, legkésőbb a rájátszásban, és együtt sikerül valóra váltani a közös álmunkat!
Addig is fogadjátok szeretettel Mikulás-ajándékunkat, hogy emlékezzetek rá: nem vagytok egyedül! A Teknőc Brigád lélekben mindig ott van Veletek a pályán!
Hajrá GRC! Hajrá Gödöllő!”
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK