2021.03.06 Szombat 17:00
NB I. Liga
:
  Gödöllői RC – Budaörsi DSE
Interjú
2020.12.16. 13:12Egy nagyszerű őszt tudhat maga mögött a Gödöllői RC. A siker elérésében nagy szerepet vállalt Kovács Eszter, csapatunk centere. Vele beszélgettünk.


- Rendkívül nehéz hónapokon vagyunk túl, hiszen meccsek sora maradt el a vírus miatt, volt, hogy a mérkőzés előtt egy nappal került törlésre az aktuális találkozó. Ennek ellenére nem billent ki csapat, és meggyőző játékkal éllovasként várjuk a januári folytatást. Mi a siker kulcsa?
- Bár a vírus miatt nehezített körülmények között kellett felkészülnünk a meccsekre, a motivációnk és a nyerni akarásunk mindvégig töretlen maradt. Nehéz hónapokon vagyunk túl, viszont csapatunk összeszokott játékosokból áll, ezért a kihagyott mérkőzések sem jelentenek különösebb problémát, de azért mindannyiunknak hiányzik a folyamatos meccsek élménye.


- Melyik mérkőzés volt a legkedvesebb számodra idén?
- A Debrecen elleni derbi volt a legnagyobb sikerélményem az idei évben, amelyet idegenben játszottunk. Erre a találkozóra különösen sokat készültünk, és magabiztos játékkal meg is tudtuk nyerni.


- Milyen a viszonyod center társaiddal, mivel “kemény” a verseny a kezdőbe kerülésért?
- Szerencsére nagyon jó viszonyban vagyunk, hiszen nem versenytársakként tekintünk egymásra, a csapat érdekeit nézzük elsődlegesen, és az a fontos, hogy mindig az aktuálisan legjobban teljesítő center segíthesse a csapat munkáját a pályán.


- Gondoltad volna az alapozás elején, hogy decemberben első helyen fordul a csapat?
- Bíztam benne, hogy jó helyen zárjuk az évet, de nem gondoltam volna, hogy egy vereséggel a tabella élén várhatjuk a folytatást.


- Egy megható üzenettel kedveskedtek a szurkolók a Mikulás csomag mellé. Megérintett Benneteket?
- Az egész csapatot megérintette az üzenetük. Jól esik, hogy ezekben a nehéz hónapokban is mellettünk állnak, és bár nem járhatnak a mecceinkre, így is szurkolnak nekünk otthonról, és követik az eredményeket. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kitartó szurkolóink vannak, és reméljük, hogy hamarosan élőben is buzdíthatnak minket.


(fotó: Kuti István)
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK