Gödöllői Röplabda Club

3 arany + 1 ráadás

#általánoshír 2021.07.05

Remek gödöllői sikereket hozott a strandröplabda ob gyenesdiási állomása.

 

Amint arról már beszámoltunk, klubunk versenyzői nyerték az U20-as országos bajnokságon az arany- (Vecsey Fanni és az SRSE-s Vasvári Zsófi) és az ezüstérmet (Bútor Anna és Kristóf Dóra), valamint az U16-os ob-fordulót (Breuer Mirtill és Szabó Anna) is.

Vasárnap aztán újabb gödöllői aranyérem született a Balaton partján, hiszen a felnőtt ob-fordulón is VECSEY FANNI és VASVÁRI ZSÓFI győzött, ráadásul a bronzérem is klubunk versenyzőjének nyakába került, hiszen NAGY ESZTER és az ÓSSC-s SZABÓ DORKA állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Ez egyben azt is jelenti, hogy a hétvégi három női versenyszámban mindhárom aranyat és emellett egy-egy ezüst- és bronzérmet gyűjtöttek be a GRC strandröplabdázói.

Ami a többi gödöllői felnőtt versenyzőt illeti, Gyenesdiáson MESTER ORSOLYA és SZÉLES-NEIZER LILI a 9., az U20-as ob-n negyedik STOLLÁR SZONJA és SZABÓ ANNA a 13., CHOVÁN ÁGNES és GRACZA SÓTI FANNI, illetve BÚTOR ANNA és KRISTÓF DÓRA a 17., valamint TRENCSÉNYI BOGLÁRKA és VESZELI FANNI pedig a 21. helyen zárt.

Ugyanitt az U16-os fiúk ob-fordulóján BARTA BALÁZS és a tavalyi U14-es bajnok KRISTÓF MÁTYÁS a 9. helyen zárt.

És ezzel még nem volt vége a hétvégének, szombaton ugyanis Csepelen rendezték meg a Szabadkikötő-Friends Cup Esti B-kategóriás versenyt, amelyen házidöntőt vívtak a gödöllőiek: TETTAMANTI VIRÁG és az UTE-s SÓTONYI LILI diadalmaskodott, s egy másik GRC-s játékos, STRENNER KINGA és az Emericusos POUR ZSUZSANNA volt az ezüstérmes.