Gödöllői Röplabda Club

Arany és bronz Gyenesdiáson

#általánoshír 2021.07.26

A hétvégén két helyszínen voltak érdekeltek strandröplabdázóink. Szokásukhoz híven sikerekben gazdag szombat-vasárnapon vagyunk túl.

 

Gyenesdiáson felnőtt A-kategóriás, U18-as és U14-es 4*-os versenyt rendeztek, s az U18-asok között két dobogós helyet is sikerült megcsípni: KRISTÓF DÓRI a Beach Sportos PAP ZORKÁVAL indulva szerezte meg az aranyérmet, míg BOSCH EMMA és VAS VANDA a dobogó harmadik fokára állhatott fel. GYEBNÁR FANNI a KSE-s SVANTNER KIRÁVAL 5., BOSCH REBEKA és VAS TAMARA, DIOS LARA és HORVÁTH VIRÁG, illetve BREUER MIRTILL és az SRSE-s LENGYEL POLONKAY STEFÁNIA 9. lett.

Az U14-eseknél BOSCH REBEKA és VAS TAMARA, illetve CENTERI ANNA és SZATMÁRI CSENGE végzett az 5. helyen, míg a felnőtteknél BREUER MIRTILL és KRISTÓF DÓRA szerepelt a legjobban, akik ugyancsak az 5. helyen végeztek, míg MESTER ORSOLYA és SZÉLES-NEIZER LILI a 7. helyen zárt.

Versenyzőink közül BÚTOR ANNA és SZABÓ ANNA az ausztriai Hartbergben U18-as MEVZA-tornán vett részt. Előbbi GUBIK HANNÁVAL (Vasas) az 5., utóbbi RÉTHELYI ORSOLYÁVAL (Kispest SE) pedig a 9. helyen végzett.