Gödöllői Röplabda Club

Boros Réka Gödöllőn

#általánoshír 2021.08.22

Eddig csak távozókat írtunk meg előző cikkeinkben, ami sajnos szomorú, de az élet már csak ilyen, nézzünk előre, és mutassuk be a jövő csapatát.

 

Boros Réka Újpestről érkezett hozzánk. A fiatal (19) játékos a KRA-ban ismerkedett meg a röplabdával, és már akkor megtetszett számára a feladó poszt. Jelentős volt az életében a Vasasnál eltöltött három szezon is, majd a lila-fehéreknél következett két év után újra azt érezte, hogy váltani kell, és hamar igent mondott a Gödöllő ajánlatára. Jelenlegi csapattársai közül Ratkai Pannival és Szerencsés Mimivel már játszott együtt a korosztályos utánpótlás válogatottban.

A sport mellett a tanulmányaira is nagy hangsúlyt fektet, a Budapesti Műszaki Egyetem matematika szakán másodéves hallgató. Szabadidejében szeret sütni, főzni.

Réka a következőket nyilatkozta honlapunknak:

„Nagyon örülök, hogy az idei évben a Gödöllő csapatát erősíthetem. Már 3 hete együtt készülünk a csapattal és úgy érzem, hogy hamar megtaláltuk a közös hangot. Remélem, hogy idén minél jobban fogunk szerepelni és ehhez minden tőlem telhetőt meg fogok tenni. Nagyon várom már hogy elkezdődjön a szezon, és hogy újra szurkolók előtt játszhassunk.”

Sikerekben gazdag szezont kívánunk.