Gödöllői Röplabda Club

Segítsünk együtt - indul a cipősdoboz akció

#általánoshír 2021.12.02

Összefogott két gödöllői klub, a Rotary Club Gödöllő (RC Gödöllő) és a Gödöllői Röplabda Club (Gödöllői RC), és szeretnék mintegy 100 rászoruló gödöllői embernek kicsit szebbé tenni az idei ünnepét azzal, hogy december 23-án meleg ételt és ajándékot ad számukra.

Ehhez várjuk a TE cipős dobozodat is, amivel most meglephetsz egy olyan gödöllői gyermeket, akinek egyébként nem jutna ajándék. Tegyél egy dobozba játékot, tisztálkodási szert, ruhát, stb., írd rá, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánod. Ne zárd le a dobozt, de csomagold be! Add le a Szepesi Optika üzletében, az Átrium üzletházban december 20-ig.

A Rotary egész évben keresi a lehetőséget arra, hogy jószolgálati tevékenységet végezzen. Karácsony közeledtével még inkább fontos számukra a segítségnyújtás. Most egymásra talált a két gödöllői klub, hogy közösen tegyenek ajándékot rászorulók karácsonyfája alá!

Ha még többet segítenél, akkor a Rotary Club Gödöllő adománygyűjtést is szervez, a gödöllői piacon december 3-18. között péntek és szombati napokon, ahol a Rotary klub tagjai ingyenes forralt borral és meleg teával várják a lakosságot, és örömmel veszik, ha a kihelyezett adománygyűjtő dobozba néhány forintot helyeznek cserébe, amelyből meleg ételt biztosíthatnak majd a rászorulóknak.

Barta László GRC-elnök úr üzenete: 

Karácsony közeledte jelzi, hogy különösen fontos a segítségnyújtás. Nagy szükség van a példamutatásra, és ez a kezdeményezés jó lehetőség arra, hogy megmutassuk, a GRC nemcsak a sportban jár élen, hanem a jótékonykodásból is kiveszi a részét. Közösen a Rotary Club Gödöllővel tehetünk a rászorulókért. Most mi segítünk másokon, és majd nekünk is segítenek. 

 

Hogyan csináld?

Tegyél egy dobozba játékot, tisztálkodási szert, ruhát, stb., írd rá, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánod. Ne zárd le a dobozt, de csomagold be! Add le a Szepesi Optika üzletében, az Átrium üzletházban december 20-ig.

Számítunk támogatásotokra, hogy minél több cipősdoboz gyűljön össze!