Gödöllői Röplabda Club

Ajándékdobozok a felnőtt csapattól

#általánoshír 2021.12.14

Cipősdobozokat csomagoltak a Gödöllői Röplabda Club NB I-es csapatának tagjai, hogy a Rotary Club Gödöllő összefogásával segíteni tudjanak nehéz helyzetű gödöllői családoknak.

 

 

A felnőtt csapat tagjai Barta Karolina szervezésében ajándékkal teli cipősdobozokat csomagoltak.  “Nekem azért fontos az ajándékdoboz készítése és átadása, hogy örömet tudjak okozni olyan gyerekeknek, akiknek esetleg nem olyan vidám és egyszerű a karácsonya. Szeretném, hogy boldogan emlékezzenek vissza, és a jövőben, ha megtehetik, ők is támogassák majd a hozzájuk hasonlóan nehezebb helyzetből származóakat. Illetve szeretném motiválni azokat a gyerekeket, akiknek több minden megadatott, hogy amire már nincs szükségük, vagy nem használják, azt sose dobják ki, hanem adják oda azoknak, akiknek ez nagy segítséget jelentene!” – mesélte Lina.

A dobozokat átadták a Rotary Club Gödöllői képviselőinek, akik karácsony előtt juttatják el a rászorulókhoz.

 

Várjuk minden GRC-s cipősdobozát, amit leadható a Szepesi Optika üzletében, az Átrium üzletházban. Kerülhet bele játék, írószer, tisztálkodásiszer, ruha, könyv… A dobozt be kell csomagolni, de nem kell leragasztani! Írjátok rá, hogy hány éves fiúnak-lánynak szánjátok!

 

Ne feledjétek, hogy hatalmas örömöt okozhattok sok gyereknek az ajándékokkal!