Gödöllői Röplabda Club

Elismerésben részesültek játékosaink

#általánoshír 2014.02.14

Csengeri Petra, Maurer Katalin, Tóth-Bagi Réka és Szabados István a díjazottak között!

 

A Művészetek Háza Gödöllő épületének konferenciatermében a mai nap átadták az elmúlt esztendőben, gödöllői színekben legjobb eredményeket elért sportolóknak és sportvezetőknek odaítélt városi elismeréseket, amelyben a TEVA-Gödöllői RC játékosai is érintettek voltak.

A díjazottak:

Egyéni felnőtt: 1. Gémesi Csanád (kardvívó, Gödöllői EAC) 2. Kaptur Éva (atléta, Gödöllői EAC) 3. Bontovics Babett (Gödöllői Taekwon-do SE)

Csapatsport felnőtt: 1. Csengeri Petra (röplabdázó, TEVA-Gödöllői RC)

Egyéni utánpótlás: 1. Príma Balázs (dobóatléta, Gödöllői EAC) 2. Bancsics Máté (kardvívó, Gödöllői EAC) 3. Seregi Dominika (ritmikus gimnasztika, Vuelta SE)

Csapatsport utánpótlás: 1. Maurer Katalin (röplabdázó, TEVA-Gödöllői RC)

A Jövő Reménységei díjakat azok a 14 év alatti tehetséges fiatalok kapták, akik eddigi pályafutásuk során felhívták magukra a figyelmet, és akiktől a jövőben még jobb eredményeket várhatunk. Nagy örömünkre a TEVA-Gödöllői RC utánpótláskorú játékosa is, Tóth-Bagi Réka is a díjazottak között szerepelt.

Az év edzője egyéni kategóriában Karlik Pál atlétaedző és Navarrete József vívóedző, míg csapatsportág kategóriában Szabados István röplabda edző lettek a legkiválóbbak a 2013. évi eredmények alapján a Gödöllői Szövetség a Sportért és a Városi Sportkuratórium döntése alapján.

A Gödöllő Sportjáért díjban ezúttal Szabó István kézilabda edző részesült, míg hosszú, sikeres munkájáért Gerőfi László, a Pelikán Horgászegyesület vezetője és Megyeri Péter vehetett át Polgármesteri ezüstérmet.

Külön elismerésben részesült még Czeba Mihály, aki a Gödöllői Szövetség a Sporttért elnökétől, Pecze Dánieltől vehetett át díjat.

A GEAC Aranykoszorús jelvényét kapták: Barkóczi Ádám Labdarúgó szakosztály, Berta Kinga Kosárlabda szakosztály, Kovács Zoltán Atlétika szakosztály, Könczöl Gábor Kosárlabda szakosztály, Mészáros Áron Vívó szakosztály, Monostori Péter Asztalitenisz szakosztály