Gödöllői Röplabda Club

Éremeső

#általánoshír 2022.02.02

Hárombó három tornagyőzelem és hat érem strandröpiseink hétvégi mérlege.

 

Nem csak teremröplabdázóink sziporkáztak a hétvégén, hanem strandröpiseink is kitettek magukért: három rangos versenyt is rendeztek ugyanis szombaton és vasárnap, a lányoknak pedig mindháromról sikerült elhozniuk az aranyérmet és összesen hat éremmel zártak.

Szombaton felnőtt B-kategóriás versenyt rendeztek, ahol a legjobb négy közé már csak GRC-s érdekeltségű párosok jutottak be! A győzelmet végül a múlt heti, A-kategóriás versenyen is aranyérmes SZABÓ ANNA és Strandsportos párja, Honti-Majoros Chiara szerezte meg, a döntőben HARMAT BORBÁLÁT és VILLÁM CSENGÉT legyőzve. A harmadik helyen a hóröplabda ob ezüstérmesei, LUTTER LIZA és MESTER ORSOLYA végeztek, megelőzve GRACZA SÓTI FANNIT és STRENNER KINGÁT.

Két 4*-os korosztályos versenyt is rendeztek a hétvégén. A szombati U18-as és a vasárnapi U22-es versenyen egyaránt BREUER MIRTILL és Beach Sportos társa, Varga Kinga szerezték meg az aranyérmet. Az előbbin indult KÖVESDI RÉKA is az ugyancsak Beach Sportos Matkovits Almával, s végeztek az 5. helyen, míg vasárnap, az előző napon a felnőtt teremcsapatban bemutatkozó BOSCH EMMA és GYEBNÁR FANNI is ott volt a mezőnyben. A két lány éppen egymás ellen vívta a bronzmeccset, amelyből előbbi jött ki győztesen a KSE-s Farkas Izabellával, míg utóbbi így a 4. helyen zárt az ugyancsak KSE-s Tóth Dorinával.