Gödöllői Röplabda Club

Gyermek hírek

#utánpótláshír 2021.11.08

Szombaton mindhárom osztályban érdekeltek voltunk, csapataink felemásan zárták a napot.

 

dr. Kotsis Attiláné OGYB I. osztály - Szeged

BRSE-Fehér – Gödöllői RC 3:0 (12, 14, 14)

Szegedi RSE Narancs – Gödöllői RC 3:2 (-20, 19, -19, 23. 11)

 

Baliné Tompa Brigitta (vezetőedző): - BRSE csapata ellen játszottuk az első mérkőzésünket. Kezdetben a megilletődöttség jellemezte a csapat teljesítményét. A találkozó második felében már magabiztosabbak voltunk. Szeged ellen az első szettben nagyon lelkesen elindultunk. Utána kezdődött a hullámvölgy, amiből nagyon nehezen tudtunk felállni. Végül a döntő játszmában bátortalan támadások és kapkodások miatt hátrányba kerültünk.

 

GRC U15: Berki Dorina - Eged Karolina - Lovász Nóra - Telek Nóra - Strébl Noémi (csapatkapitány) - Szatmári Csenge - Timár Míra.

 

 

dr. Kotsis Attiláné OGYB II. osztály - Gödöllő

Gödöllői RC – MÁV Előre Akadémia 1:3 (-14, 24, -20, -17)

Gödöllői RC – Szegedi RSE Fekete 3:1 (-21, 15, 20, 9)

 

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta szombati mérkőzéseit második számú U15-ös csapatunk, amely hazai pályán fogadta a MÁV Előre Akadémia és a Szegedi RSE Fekete csapatait. Lányaink hét mérkőzés után a nyolcadik helyet foglalják el az U15-ös bajnokság másodosztályának tizenkét csapatos keleti csoportjában, amelynek következő, gödöllői érdekeltségű tornájára, két hét múlva vasárnap, Újpesten kerül sor.

 

GRC-U15/II: Centeri Anna - Csécsei Szofi (csapatkapitány) - Dezső Szendile - Kerekes Viktória - Lábiscsák Lola - Sándor Tamara - Sass Lilla - Schmidt Katalin - Szabó Lili - Vas Tamara - Vasvári Fruzsina.

 

Horváth Kristóf (edző): - Hektikus nap volt. Csináltak a lányok gyönyörű dolgokat, majd két percre rá a manó csapatunk is legyőzött volna minket. Összességében jó látni, hogy köztes játékban a másodosztály első feléhez tartozunk, csak az a fránya nyitásfogadás ne lenne... Az élmezőnyhöz tartozó fehérváriak elleni szettgyőzelem nagy fegyvertény! Ehhez és a szegediek elleni győzelemhez is gratulálok a csapatnak! Nagyon örülök annak, hogy a gyerekek szépen megtanulták a nyitásfogadási alakzatokat és először tudtunk 5:1-es játékrendszerben játszani, mindezt egyetlen helytartási hiba nélkül!

 

 

dr. Kotsis Attiláné OGYB III. osztály - Debrecen

Gödöllői RC – SBTC 3:0 (11, 8, 9)

Gödöllői RC – EVSI-A 0:3 (-5, -8, -14)

Gödöllői RC – Eötvös 1:2 (-8, 14, -10)

 

Pelle Ildikó (vezetőedző): - Javuló játékunkat mutatja, hogy ebben a fordulóban 2 szettel többet nyertünk, mint az elsőben.

 

GRC-U15/III: Domoszlai Mira - Horváth Blanka - Jakus Zsuzsanna - Jakus Vilma - Jambrik Boglárka (csapatkapitány) - Kmethy Villő - Lipák Vivien - Szauter Panni.