Gödöllői Röplabda Club

Hérfőn kezdés

#általánoshír 2021.05.26

Jövő héttől újraindulnak a tréningek a Gödöllői Röplabda Club sikeres strandröplabda-szakosztályában.

 

Kedves játékosok és szülők!

Strandröplabda szakosztályunk május 31-én, hétfőn 17 órakor Kleczli Csaba irányításával elkezdi a szervezett tréningeket az EGYETEMI STRANDRÖPLABDA PÁLYÁN (Gödöllő, Páter Károly utca 1). A tervek szerint az iskolai időszak végéig heti három alkalommal (hétfő, szerda, péntek), a nyári szünetben pedig hetente négyszer (hétfő, kedd, csütörtök, péntek) zajlanak majd az edzések, ahová várjuk a versenyezni, illetve csak edzeni vágyó játékosokat is egyaránt.

Akik csak szeretnék kipróbálni a sportágat, azok számára az első héten az edzéslátogatás ingyenes. A teljes nyári programban való részvételi díj 10.000 forint, egészen az augusztusi zárásig. Ez alól azok a versenyzők kivételek – szerencsére már ilyenek is elég sokan vannak –, akik szereztek érmet a klub színeiben a strandröplabda országos bajnokságon.

Jelentkezni az edzések alatt lehet Kleczli Csaba edzőnél, illetve az érdeklődő játékosoknak és szülőknek további felvilágosítást a hétfői első edzés előtt, 16:30-tól Karádi Zoltán szakosztályvezető ad majd.