Gödöllői Röplabda Club

Hibátlan minik

#általánoshír 2021.10.11

Október 10-én Kecskeméten szerepelt I. osztályú mini csapatunk.

 

A lányok a hazaiak és a Szeged gárdája elleni könnyed (utóbbi ellen a harmadik játszmában 22:0 is volt az állás!) győzelem után az UTE ellen egy igazi presztízscsatát vívtak, amely méltó volt a hagyományokhoz. Az első szettet a lilák nyerték, majd a gödöllői második sor 7:13-ról hozta vissza a csapatot a mérkőzésbe, hogy aztán a nap legjobb teljesítményével nyerjen a fáradó és egyre többet hibázó fővárosiak ellen. A gödöllői lányok ezzel a három győzelemmel a szintén százszázalékos Békéscsaba és Vasas mögött a harmadik helyen állnak a tabellán az első három mérkőzés után.

ORSZÁGOS MINI (U13) BAJNOKSÁG - 1. forduló, Kecskemét

GRC ‘A’ – KESI ‘A’ 2:1 (16, 22, -18)

GRC ‘A’ – SZRSE 3:0 (11, 12, 4)

GRC ‘A’ – UTE 2:1 (-22, 20, 20)

GRC ‘A’: Bosch Rebeka - Czigelédi Szonja - Dezső Zille - Lábiscsák Lola - Mayer Hanna - Mihály Boglárka - Schmidt Katalin - Szalay Szonja - Vas Tamara.

Edző: Horváth Kristóf, Sándor István.

GRC különdíjas: Bosch Rebeka

Horváth Kristóf: - Gratulálok a csapatnak, sokat fejlődött a játékunk az elmúlt hetekben a Vasassal vívott edzőmeccseknek is köszönhetően! Messze még a vége, de biztató a kezdet!

A következő U13-as fordulóra a november 13-14-i hétvégén kerül sor, amikor a Sümeg-Dabronc csapatához utazik együttesünk.

Szombaton mini csapatunk a II. osztályban hazai pályán 2 győzelemmel és 1 vereséggel zárta az első fordulót, így megszerezte első ezüstérmét. Cél a jövő tavaszi nyolcas döntőbe jutás.

Országos Mini Bajnokság (U13) - II. osztály, 1. forduló

GRC U13/II. – Emericus SE ‘A’ 0:3

GRC U13/II. – KESI ‘B’ 2:1

GRC U13/II. – DVTK 2:1

GRC U13/II.: Brinza-Balázs Hanna - Csete Dorka - Faraga Hanna - Gál Henriett - Hídvégi Dóra - Kolozs Kíra - Kroneraff Nóri - Lepsényi Simon Maja - Lipák Vivien - Pagonyi Lili - Szabó Csenge - Szabó Emília.

Vezetőedző: Pelle Ildikó

Különdíjas: Szabó Emília