Gödöllői Röplabda Club

Hibátlanul tovább

#általánoshír 2021.11.06

Újabb gödöllői siker az idei első hazai találkozón. Három szettben sikerült nyernie Szalay Attila együttesének, ezzel továbbra is veretlen

 

Eljött a nap, hogy belakja nyáron kiválasztott ideiglenes otthonát a gödöllői hölgykoszorú! Aki arra gondol, hogy új sportcsarnokot avattak a városban, téved. Szalay Attila együttese ebben a bajnoki idényben Monoron fogadja riválisait, elsőként az Eötvös DSE társulatát.

NB I. Liga, alapszakasz, 4. forduló:

Gödöllői RC – DSZC-Eötvös DSE 3:0 (12, 15, 10)

Monor, 100 néző.

V: Villás, Jámbor.

GRC: Boros 3, Kökény P. 7, Kovács E. 5, Sánchez Pérez 15, Ratkai 13, Haase 6. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Császár 6, Sorompó. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.

EÖTVÖS: Fehér 1, Takács D., Araújo 8, Berza, Tóth K. 3, Máté 5. Csere: Fehérvári, Papp (liberók), Kerek 2, Béni, Juhász 1, Pálfi. Vezetőedző: Szombathy András

Szalay Attila: – Gratulálok a lányoknak. Az eredménnyel és a stabilitással maximálisan elégedett vagyok. A játék képében és a dinamika tekintetében még maradt egy kis hiányérzetem, de jó úton haladunk.

Szombathy András: – Gratulálok a Gödöllőnek! A második szett elejét kivéve a játék minden elemében jobbak voltak.

A GRC csapata 12 ponttal, 12:0-ás szett- és 300:159-es pontaránnyal az 1. helyen áll az alapszakasz-tabellán.

A következő mérkőzés igazi rangadó lesz, a gödöllői hölgykoszorú a TFSE otthonába látogat november 13-án, szombaton 19 órakor.

De előtte a gödöllői lányoknak november 9-én, kedden 20 órakor is lesz jelenésük, méghozzá a monori sportcsarnokban: a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az Extraligás Békéscsaba lesz az ellenfelük. A mérkőzés megtekinthető a helyszínen, valamint a Hunvolley.tv-n is.

A hatályos jogszabályok szerint a belépéshez érvényes védettségi igazolvány szükséges, valamint kiemelten javasoljuk a maszkhasználatot is az erősödő járványhelyzet miatt.

Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá Gödöllő!!