Gödöllői Röplabda Club

II. Körösfői László Emléktorna

#általánoshír 2021.09.20

Ismét elérkezett a nap, amikor klubunk egyik alapítójáról, a gödöllői röplabdázás szívéről-lelkéről, emblematikus figurájáról, a két éve elhunyt, Körösfői Lászlóról, "Laci bácsiról" emlékeztünk.

 

A II. Körösfői László Emléktornára nevező öt U15-ös (2007-2009) csapat körmérkőzésekkel döntötte el a végső sorrendet. Az eseményt megtisztelték jelenlétükkel Laci bácsi lányai és egyik unokája.

Végeredmény

1. Tatabányai RSE

2. BVSC-Zugló

3. VS Dunakeszi

4️. Szolnoki SC

5️. Gödöllői RC "B"

A torna legjobb játékosa: Szakács Gerda (TRSE)

Gödöllői különdíjas: Vas Tamara

Gödöllői eredmények

GRC "B" – VSD 1:2

GRC "B" – Szolnoki SC 1:2

GRC "B" – BVSC-Zugló 1:2

GRC "B" – TRSE 0:3

GRC "B": Centeri Anna - Csécsei Szofi (csk.) - Dezső Szendile - Dezső Zille - Domoszlai Míra - Kerekes Viktória - Lábiscsák Lola - Sándor Tamara - Sass Lilla - Schmidt Kata - Szabó Lili - Vas Tamara - Vasvári Fruzsina.

Horváth Kristóf (edző): - A II. Körösfői László Emléktornára nevező öt U15-ös (2007-2009) csapat körmérkőzésekkel döntötte el a végső sorrendet. Az eseményt megtisztelték jelenlétükkel Laci bácsi lányai és egyik unokája.

Az eseményen jelen volt Szabados István, Laci bácsi legjobb barátja, a Körösfői Kupa (akkor még nem emléktorna!!) megálmodója és az eredményhirdetésen az összegyűlteket köszöntötte Szabó Árpád elnökségi tag.

Klubunk ezúton is köszöni a támogatásokat, felajánlásokat Körösfői Annának, Körösfői Flórának, az Erikajálda Étteremnek, a Tóth Pékségnek, a Friends Fagyizónak, Görbe Szilviának, Simon Tamásnak és Vas Zoltánnak!