Gödöllői Röplabda Club

Jobb volt az Eötvös

#általánoshír 2022.02.12

 

Debrecenben játszott ma a gödöllői hölgykoszorú az alapszakasz 11. fordulójában

 

Sajnos nem a legjobb előjelekkel indultunk neki a mai találkozónak - Ratkai Panni és Sánchez Pérez nélkül utazott le a csapat -, mert sérülés és betegség is hátráltattott minket. Ennek ellenére a pályán lévők végig küzdötték a meccset, mindent megtettek, de sajnos ma az Eötvös szerezte meg a győzelmet, ráadásul mérkőzés közben a kanadai center, Kamila Haase is megsérült.

Ezúton is kívánunk mihamarabbi felépülést sérültjeinknek.

 

NB I. Liga, alapszakasz, 11. forduló:

DSZC-Eötvös DSE – Gödöllői RC 3:1 (–16, 21, 21, 16)

Debrecen, 50 néző.

V: Suba, Villás.

Eötvös: Berza, Takács D. 7, Araújo 23, Young 12, Juhász 3, Fehér 10. Csere: Fehérvári (liberó), Béni 4, Tóth K. 2. Vezetőedző: Szombathy András.
GRC: Maurer 4, Haase 7, Boros 7, Császár 12, Kovács E. 12, Monteiro 6. Csere: Szerencsés (liberó), Sorompó 1, Vas 1, Bútor, Barta, Gyebnár. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.

Edzői értékelés
Szombathy András:
– Az elmúlt mérkőzéseken is eljutottunk szettlabdákig, de valami mindig hiányzott. Most egy emberként küzdött a csapat és sikerült a végjátékokban is higgadtan támadni. Szép volt Hölgyek, gratulálok!
Szalay Attila: – Nem tudom mit akar velünk a sors, de szerintem egy csapat sem bírja el, ha 3 kezdő játékosát veszíti el pár nap leforgása alatt! A lányok küzdöttek, akartak és mindent megtettek. Le a kalappal! Gratulálok a Debrecennek a megérdemelt győzelemhez!

A Gödöllői RC csapata 28 ponttal, 31:7-es szett- és 894:630-as pontaránnyal a 2. helyen áll az alapszakasz-tabellán. 

Jövő szombaton 17 órakor hazai pályán fogadjuk a forduló rangadóján a TFSE együttesét a Monori Városi Sportcsarnokban.