Gödöllői Röplabda Club

Két ezüst és 4. hely

#általánoshír 2022.02.22

Strandröplabdázóink sem unatkoztak a hétvégén, hiszen két felnőtt versenyt is rendeztek.

 

Vasárnap A-kategóriás tornára került sor a MESE Strandröplabda Centrumban, ahol tíz párosban is érintettek voltak versenyzőink a nevező 22 közül.

A legsikeresebben VECSEY FANNI és JURASZIK PATRÍCIA szerepelt: Kleczli Csaba és Soós Izsák tanítványai egészen a döntőig meneteltek, s ott végül a bajnoki címvédő Szombathelyi Szandra és Villám Lilla parancsolt nekik megálljt. A legjobb négy közé bejutott (csakúgy, mint az előző A-kategóriás tornán) SZABÓ LUCA és a BSC-s BÁLINT MELINDA is, akik végül a 4. helyen zártak. HARMAT BORBÁLA és VILLÁM CSENGE, SZABÓ ANNA és a Strandsport SE-s HONTI-MAJOROS CHIARA az 5., BREUER MIRTIL és a Beach Sportos VARGA KINGA, TÖRÖK MERCÉDESZ és a BSC-s DÉNESI BRIGITTA, MESTER ORSOLYA és SZÉLES-NEIZER LILI 9., BALOGH NOÉMI és SZENTESI BARBARA, illetve GRACZA SÓTI FANNI és KISS LILIÁNA pedig a 17. helyen végzett.

A férfiaknál BARTÓK TAMÁS és a MAFC-os POSZTÓS BENDEGÚZ lett 5., TOMPA DÁVID és a BSC-s SZABÓ ZOLTÁN 9., illetve STEIXNER MÁRK és a Strandsportos TERÉKI DÁNIEL volt 13.

Egy nappal korábban B-kategóriás felnőttversenyre került sor a BME Sporttelepen. Itt is ezüstérmet szerzett egy versenyzőnk mégpedig VILLÁM CSENGE, aki itt korábbi teremjátékosunkkal, a BSC-s HACKL SZILVIÁVAL jutott el a fináléig, itt TÖRÖK MERCÉDESZ és DÉNESI BRIGITTA (BSC) lett 4., BREUER MIRTILL és VARGA KINGA (Beach Sport), valamint GRACZA SÓTI FANNI és KISS LILIÁNA 5., BALOGH NOÉMI és SZENTESI BARBARA pedig a 9. helyen zárt.