Gödöllői Röplabda Club

Köszönünk mindent Réku

#általánoshír 2021.08.03

Csapatunk saját nevelésű játékosa, Tóth-Bagi Réka sok év után elhagyja Gödöllőt, és a fővárosban folytatja pályafutását.

 

Fiatal feladónk 2009-ban kezdett el nálunk röplabdázni. Az akkor 9 éves szadai lánynak Szabados István volt az első edzője. Meghatározó volt még számára az up évek alatt Horváth Kristóf, akitől saját elmondása szerint sokat tanult. Legnagyobb sikere a 2016-os ifi arany és a két éve megszerzett junior ezüst volt klubszinten, de emellett számos országos döntőben játszott. Játéka annyira beérett, hogy válogatott behívót is kapott a korosztályos válogatottba.

A 2016/2017-es bajnoki szezonban került fel a felnőttekhez. Hamar megszokta az új környezetet, és meghatározó személye lett a csapatnak.

A sport mellett a tanulás is fontos része az életének. A Török Ignác Gimnázium elvégzése után jelenleg is a Corvinuson végzi tanulmányait pénzügy és számvitel szakon.

További sok sikert kívánunk az élet minden területén.

Réku a következőket nyilatkozta honlapunknak:

,,Nagyon szomorúan hoztam meg azt a döntést, hogy 12 év után eligazolok Gödöllőről. Rengeteget köszönhetek az utánpótlás edzőimnek Szabados Istvánnak és Horváth Kristófnak, ők szerettették meg velem a röplabdázást. Nagyon emlékezetes szezonjaim voltak a klubnál, és habár sok szép eredményt értünk el, elsősorban azért vagyok hálás, mert itt ismertem meg a legjobb barátaimat és mindig egy összetartó társaság tagja lehettem.”