Gödöllői Röplabda Club

Kupa döntő játékos szemmel 2. rész

#általánoshír 2013.02.24

Hogyan látják a Magyar Kupa döntőt a játékosok? Utánajártunk a csapatok háza táján.

 

Március 1.-3. között rendezik a TEVA Férfi és Női Röplabda Magyar Kupa Döntőt Gödöllőn. Utánajártunk a csapatoknál, hogy is állnak a felkészülésben.

Csengeri Petra (TEVA-Gödöllői RC):

"Természetesen nagyon várom a magyar kupát. Izgulok is egy kicsit, mert a sérülésem óta nem játszottam túl sokat, de így is igyekszem formába lendülni és a legjobbamat hozni, szükség is lesz rá, mert a TF jó csapat. A hazai pálya egy kicsit nagyobb nyomást jelent, mert nagyok az elvárások, de tudom, hogy ezt a csapat leküzdi és bízom abban, hogy egy nagyon jó eredménnyel tudjuk majd meghálálni mind a klubnak, szurkolóknak mind magunknak. Hiszek a csapategységünkben, rengeteget tanultunk és fejlődtünk a nemzetközi mérkőzések alatt, és szerintem ezt kamatoztatni is tudjuk majd a hazai mérkőzéseken.

Remélem életemben először Magyar Kupa bajnok lehetek."

Kriegel Zsófia (TEVA-Gödöllői RC):

"Szerintem nagyon jó dolog, hogy mi rendezhetjük a kupát, nem csak a hazai pálya előnye miatt, de azért is, mert Gödöllő elég központi helyen van, így talán több nézőre számíthatunk. Az utóbbi három meccs alatt szerencsére már egészen hozzászoktunk a Molten labdához, és kicsit visszarázódtunk a magyar bajnokságba is, de azért egészséges izgalommal várjuk a megmérettetést. Biztos vagyok benne, hogy a csapat maximálisan odateszi majd magát és mindenki a tőle telhető legjobbat próbálja nyújtani a pályán, így izgalmas, felszabadult meccset/meccseket láthatnak a szurkolóink és a nézők."

Erdős Zsófia (Aluprof-TF Budapest):

"A hétvégi kupadöntővel kapcsolatban egy kis kíváncsiság alakult ki bennem, mivel a nőknél az a 4 legjobb csapat jutott a kupadöntőbe, akik ezt követően a bajnoki play off-ban is megküzdenek majd egymással. Kíváncsi vagyok melyik csapat fog meglepetést okozni, vagy minden alakul a "papírforma" szerint. Kíváncsi vagyok, hogy tudjuk felvenni a harcot az eddig nemzetközi porondon edződő Gödöllő ellen, és ennek érdekébe edzőnk Hollósy László és az egész vezetőség a segítségünkre lesz, hogy a legjobb formánkban állhassunk ki volt csapattársaim Szakmáry Gréta, Merkószki Tünde és csapata ellen."

Szabó Adrienn (Vasas Óbuda):

"Nagyon várom a magyar kupa döntőt, hisz szerintem minden csapat egyenlő eséllyel indul a minél jobb helyezésekért. A bajnokságban a Békéscsabàval izgalmas meccseket játszottunk, igy remélhetőleg ismét egy jó meccset tudunk majd játszani ellenük. Úgy érzem, ha a csapat kellőképpen fel tud pörögni a mérkőzésre, és kellő stabilitással játszik, akkor hozhatjuk a meccset. Közös célunk az volt, hogy a 4-be jussunk, és mivel ez már sikerült, egyértelműen többet akarunk elérni a magyar kupaban és a bajnokságban is."

Vocskó Máté (MAFC-BME Mapei):

"Szàmunkra az egész bajnoki szezon legnagyobb megmérettetése fog következni a kupa döntőn. Eddig felemàs teljesìtményünk az utóbbi hetekben stabilizàlódott, igazi ütős csapattà vàltunk. Posztonként minőségi cseréink vannak, a Kecskemét elleni elődöntőt nagyon vàrjuk. Amatőr profizmussal készülünk."

Bozóki Bence (Fino Kaposvár SE):

"Nagyon várom a döntőt, és azt hiszem, ezt a csapat nevében is mondhatom. A felkészülésünk nagyon jól sikerült, amit jórészt a MEVZA kupában való szereplésünknek köszönhetünk. Izgulni nem izgulok, viszont izgatottan várom a hétvégét, mert a második magyar kupa döntő lesz, amin részt veszek. Remélem, hogy a csapat színvonalas mérkőzéseken hozza majd a várt papírformát."

Ezzel az interjúk sora még nem zárult le. A következő napokban más játékosokat szólaltatunk meg. Kövessék figyelemmel híreinket, és like-olják a TEVA Férfi és Női Röplabda Magyar Kupa Döntő 2013. március 1-3. oldalt a facebook-on.