Gödöllői Röplabda Club

Kupa döntő játékos szemmel 3. rész

#általánoshír 2013.02.27

Folytatódik az interjúsorozat. Hogyan látják a Magyar Kupa döntőt a játékosok? Utánajártunk a csapatok háza táján.

 

Március 1.-3. között rendezik a TEVA Férfi és Női Röplabda Kupa Döntőt Gödöllőn. Utánajártunk a csapatoknál, hogy is állnak a felkészülésben.

Hackl Szilvia (TEVA-Gödöllői RC):

"Már az egész csapat izgatottan várja a kupát, és komolyan készülünk is rá. Ez lesz az első olyan megmérettetés, ahol már nagy elvárások lesznek velünk szemben. Négy jó csapat jutott be a döntőbe, és szerintem senkinek sem lesz egyszerű dolga, de az talán mellettünk szól, hogy a MEVZA-ban játszottunk, ahol a mezőny erősebb, mint itthon. Emellett a hazai pálya előnye is meg lesz, és a szurkolóink is mellettünk lesznek a meccseken. Én ebben a szezonban igazoltam Gödöllőre, de a csapat nagy része már évek óta együtt játszik, és a csapategység is nagyon jó, nekünk újonnan érkezőknek is sikerült beilleszkednünk, úgyhogy minden esélyünk meg van rá, hogy megnyerjük a kupát!"

Lékó Lilla (TEVA-Gödöllői RC):

"Úgy gondolom mindenképpen előny, hogy Gödöllő kapta a jogot a Magyar Kupa rendezésére. Az egész csapat izgatottan várja a jobbnál jobb meccseket. Mivel a bajnoki negyeddöntőt meccsveszteség nélkül zártuk, szerencsére több időnk marad a felkeszülésre testileg és lelkileg egyaránt. Törekszünk arra, hogy ki tudjuk hozni magunkból a maximumot. Remélem, hogy jó meccseket fog látni a gödöllői közönség."

Kötél Dóra (Aluprof-TF Budapest):

"A Magyar Kupát mindig izgatottan várom, mint ahogy a játékostársaim többsége is. Az az izgalmas benne, hogy egy meccs alatt dől el a kupa sorsa, tehát bármi megtörténhet. Keményen dolgozott a csapatunk azon, hogy benne legyünk a négyes döntőben és itt nem szeretnénk megállni. Úgy hiszem, hogy képesek vagyunk "bármire", ha koncentráltan és egy csapatként tudunk játszani! Számomra a környezet nem lesz idegen, és szívesen megyek vissza a gödöllői csarnokba játszani!"

Gubicza Laura (Vasas Óbuda):

"Én már nagyon várom a szombatot, mert tavaly ugye csere voltam, idén viszont kezdő lettem, és ezáltal izgulni is sokkal jobban izgulok, mint tavaly. Szerintem a csapat is nagyon várja már a hétvégét, és biztos vagyok benne, hogy mindenki a legjobbat fogja nyújtani. Úgy gondolom elég keményen edzettünk azért, hogy egy olyan eredményt érjünk el, amivel mi is meg leszünk elégedve."

Pallag Ágnes (Budapest Bank-Békéscsabai RSE):

"Nagyon örülök, hogy az egyesület életében először bejutott a Magyar Kupa döntőjébe. A csapat már nagyon várja a hétvégét, gőz erővel készül, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárja majd a kupadöntőt. Az elődöntőben a Vasas lesz az ellenfelünk, aki ellen nem lesz könnyű dolgunk, mivel hasonló erőt képviselnek, mint mi. De nagy reménnyel indulunk Békéscsabáról, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy döntőt játszhassunk."

Gergye Roland (Fino Kaposvár SE):

"Mint mindenki, én is várom a kupadöntőt, hiszen minden csapat egész évben ezért edz, hogy itt megmutassák, hogy ők a legjobbak. Szerencsére ebben a szezonban sikerűlt elindulnunk a Közép-európai ligában a csapattal, és ez hatalmas előnyt jelent számunkra a többi csapattal szemben, hiszen nagyon jó csapatok ellen tudtunk játszani. Egy héttel a döntő előtt játszottunk egy felkeszülési meccset is a Mladost Zagrab ellen, ami jól sikerült számunkra."

Ezzel az interjúk sora még nem zárult le. A következő napokban más játékosokat szólaltatunk meg. Kövessék figyelemmel híreinket, és like-olják a TEVA Férfi és Női Röplabda Magyar Kupa Döntő 2013. március 1-3. oldalt a facebook-on.