Gödöllői Röplabda Club

Lékó Lilla Jászberényben folytatja

#általánoshír 2014.06.03

A liberó négy év után hagyja el Gödöllőt, és tér vissza nevelőegyesületéhez - hivatalos!

 

Lilla nehéz választás elé került, mikor az eligazolás mellett döntött.

Vele beszélgettem:

- Klubot váltasz, milyen érzések kavarognak benned?

- Négy év hosszú idő, mégis egy pillanatnak tűnt az ittlétem, és rengeteg minden történt velem.

- Mi fog a legjobban hiányozni?

- Ami a legjobban, az a csapat! Hisz ez a társaság emberileg nagyon közel áll/állt hozzám, olyanok voltunk 4 évig, mint egy kis család.

- Mi a legkedvesebb emléked az itt eltöltött időszak alatt?

- Ami a legkedvesebb emlékemet illeti; mind a 4 év, valamint minden egyes nap egy emlék, ami fűződik valamihez, amire jó szívvel gondolok vissza. Jó érzés felidézni az első évemet, amikor először játszottam liberóként, és részese lehettem a magyar kupa döntőt játszó Gödöllőnek (a szerk. megj.: 2011-ben Debrecenben a Hollósy László által irányított BSE-FCSM ellen maradtunk alul 3-1 arányban egy végig kiélezett mérkőzésen).

- Imádtam azokat a külföldi mérkőzéseket, ahol rengeteg tapasztalatot szerezhettem és megismerhettem más országokat is. Mindig is büszkén vettem fel a gödöllői mezt, akármilyen emlékkel is gazdagodtam az adott meccsen, legyen jó vagy rossz.

Úgy gondolom, hogy nem mindig csak a jó emlékekre kell visszaemlékezni, hiszen a rossz emlékekből is sokszor tanulni lehet, illetve erősebbé teheti a játékost.

- Milyen érzés volt itt játszani?

- Felemelő érzés volt, hogy mindenki mindenkivel jóban volt, nem voltak külön klikkesedések, így könnyebb is volt a másik felet megismerni. Nagyon örültem, hogy itt játszhattam és ennyi lehetőséget kaptam. Fájó szívvel búcsúzom, főleg a csapattársaimtól, akiktől rengeteg bizalmat, élményt, örömöt, támogatást és szeretetet kaptam.

- Üzensz valamit a TEVA-GRC-nek?

- Tiszta szívből kívánok sok sikert az egész csapatnak, egyesületnek. Remélem minél jobb eredményt értek el a bajnokságban.

Mi is sok sikert kívánunk Lékó Lillának mind a sportban, mind az élet többi területén egyaránt.

az interjút készítette: Árpás Géza