Gödöllői Röplabda Club

Mini hírek

#utánpótláshír 2022.01.18

Elszenvedte első vereségét első számú U13-as csapatunk, amely a vasárnapi, besenyszögi fordulóig százszázalékos teljesítménnyel állt a tabella élén.

 

A házigazda Szolnoki Sportcentrum elleni nyitó találkozót még magabiztosan kezdte a gárda, a Vasas Piros ellen azonban az első szett kétpontos veresége után további két, viszonylag sima játszmában maradt alul.

ORSZÁGOS MINI (U13) BAJNOKSÁG, I. osztály

Gödöllői RC – Szolnoki SPC 3:0 (75:35)

Gödöllői RC – Vasas Piros 0:3 (53:75)

GRC: Bosch Rebeka - Czigelédi Szonja - Dezső Zille - Lábiscsák Lola - Mayer Hanna - Mihály Boglárka - Schmidt Katalin - Szalay Szonja.

Edző: Horváth Kristóf, Sándor István.

Horváth Kristóf: - Gratulálok a Vasasnak a győzelemhez, magabiztosan játszottak! Saját csapatunknak pedig azért gratulálok, mert január közepéig veretlenül állt a tabella élén és ma is voltak szép momentumaink! A mai nap pozitívuma, hogy két és fél hónap után ismét csatlakozott hozzánk Bosch Rebi, aki a csütörtöki edzésen ugrott fel először. Hogy mégse legyen minden ideális, ezúttal Vas Tamit kellett nélkülöznünk, igaz a Vasasnak is volt hiányzója. Négy meccs van hátra az alapszakaszból, szeretnénk ezeket győzelemmel zárni!