Gödöllői Röplabda Club

Nagyszerű küzdelem tisztes eredménnyel

#általánoshír 2022.02.27

 

A nehéz körülmények ellenére küzdésből ismét jelesre vizsgázott a gödöllői hölgykoszorú

 

Egy újabb rangadót játszott a gödöllői hölgykoszorú. Az előjelek továbbra se voltak fényesek, hiszen sérültjeink névsorát lassan hosszabb lenne felsorolni, mint akikre Szalay Attila vezetőedző számíthatott. A Fehérvár elleni meccsen ismét szépszámú saját nevelésű játékos kapott lehetőséget, akik meg is hálálták a bizalmat.

Jövő héten vasárnap zárul az alapszakasz a Budaörs elleni idegenbeli találkozóval, nekünk már tét nélkül, mivel matematikailag is biztosan a harmadik helyen végzünk - ezzel egy pontot viszünk a rájátszásba -, úgyhogy kissé megnyugodva várhatjuk a következő pár hetet, bízva abban, hogy minél hamarabb a lehető legerősebb kerettel léphetünk pályára.

 

NB I. Liga, alapszakasz, 13. forduló:

Gödöllői RC – MÁV Előre-Bericap 0:3 (–19, –16, –23)

Monor, 80 néző.

V: Bibók Ferenc, Gyulai Géza.

GRC: Kardos 3, Kovács E. 7, Boros 3, Császár 13, Mikus 4, Máthé-Barabássy 3. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Bútor 4, Sorompó 1, Barta. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.

MÁV: Yaimaris 5, Tóth J. 10, Csabai 1, Szerencsés-Miklai 18, Karnyickaja 13, Szilágyi 2. Csere: Kovács E., Borostyán (liberók). Vezetőedző: Nagy Fanni.

 

Szalay Attila: – Ennyi hiányzóval a fedélzeten nem voltak nagy reményeink a mérkőzés kimenetelével kapcsolatban. Most is küzdöttek a lányok és ismét sokat segítettek az utánpótlásból érkezők. Egy kicsit több agresszivitás talán szorosabb eredményt hozhatott volna.

Nagy Fanni: – Egy új felállásban játszottunk ma és nagyon örülök a hárompontos győzelemnek. A harmadik szettben hullámvölgybe kerültünk, de sikerült a lányoknak egymásért küzdve kikerülni belőle. Jobbulást kívánok a Gödöllő sérültjeinek!

A Gödöllői RC csapata 28 ponttal, 32:13-as szett- és 1.032:801-es pontaránnyal a 3. helyen áll az alapszakasz-tabellán.

További eredmények:

Budaörsi DSE-Emericus – TFSE 0:3 (–14, –15, –22)
Budaörs, 62 néző. V: Ladányi, Nagy Zs.

Kispest SE – Jászberény 1:3 (22, –24, –16, –23)
Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok, 60 néző. V: Selega, Kiss Z.

DSZC-Eötvös DSE – CoreComm VESC 0:3 (–18, –23, –25)
Debrecen, 20 néző. V: Rácz, Villás.