Gödöllői Röplabda Club

Nem sikerült a bravúr a rangadón

#általánoshír 2023.01.22

Négy szettben maradtunk alul a TFSE ellen.

 

A nyitó játszma elején a fővárosiak termeltek több pontot, ám 10-9-nél már a GRC különítménye vezetett. Ezt követően a házigazdák akarata érvényesült, olyannyira, hogy 24-19-es állásnál öt szettlabdája volt a Szalay-csapatnak, amely négyet ugyan elvétett, de az ötödiket érvényesítette.
A második etap eredménye nagyon nem a gödöllői lányok szája íze szerint alakult: a TFSE játékosai fokozatosan növelték előnyüket, és különösebb gond nélkül egyenlítettek.

Egy-egy után, némiképp váratlanul, alaposan megrogyott a hazai társulat, amelynek – kis túlzással – azért is meg kellett küzdenie, hogy elérje a 10 pontot. Ekkora „pofont” követően nagy kérdés volt, hogy miként tudja rendezni sorait városunk hatosa. Sajnos, hamar kiderült, sehogy, aminek fájó fiaskó lett a vége.

A Gödöllői RC csapata 15 ponttal, 18-20-as szett- és 832-830-as pontaránnyal a 8. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. 
Következik: Gödöllői RC – JászberényVolleyball Team február 4., szombat 17 óra, monori sportcsarnok.

(forrás: Gödöllői Hírek)

 

NB I. Liga, 11. forduló:
Gödöllői RC – TFSE 1:3 (23, -16, -13, -14)
Monor, 53 néző. V: Suba, Bibók.
GRC: Kovács E. 3, Halla P. 8, Nagy V. 11, Boros 10, Kökény P. 7, Borsos L. 11. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Kardos 3, Sorompó, Vas. Vezetőedző: Szalay Attila.
TFSE: Zen 10, Kökény N. 3, Komcsák 17, Budaházy 8, Villám 21, Villányi 13. Csere: Boller (liberó), Turcsányi 2, Tettamanti, Vámos, Török P. Vezetőedző: Herrera Olazabal.
Edzői értékelés
Szalay Attila: – Viszonylag jól kezdtük a mérkőzést, de ezt a lendületet nem sikerült továbbvinni. A TF tudott váltani és stabilan hozni egy szintet, sajnos mi ezt valamiért nem “akartuk” megtenni.
Herrera Joel Olazábal: – Valójában végig azt hittem, hogy nehéz lesz a játék, de nem így volt. Az első szett után jobban rendeződtünk és minden nagyon jól ment. A lányok teljesítették a kért taktikát, ezzel könnyűvé téve a mérkőzést. Többet vártam Gödöllőtől, mert tapasztalt játékosokkal rendelkezik, de a TFSE jobban játszott, gratulálok.