Gödöllői Röplabda Club

Nyilatkozzanak a Főszereplők

#általánoshír 2021.05.25

A serdülő csapat három kulcsjátékosa, Bútor Anna, Ligárt Anna és Máthé-Barabássy Kata is boldogan állt rendelkezésünkre a hétvégi OSB döntőt követően.

 

Mindhárman már példaképnek tekinthetők a kicsik körében itt Gödöllőn, ezért különösen nagy öröm megszólaltatni őket, de természetesen az egész csapat előtt le a kalappal

Bútor Anna: - Úgy vágtunk neki ennek a három napnak, hogy itt nem lesz könnyű ellenfél. Ez rögtön be is bizonyosodott, hiszen már az első találkozó is egy öt szettes csata volt. Összeségében kiélezett mérkőzéseket tudtunk játszani, illetve kiváló volt a hangulat mind a pályán mind pedig a pálya szélén. Úgy gondolom, hogy a csapat játékosainak korát (hogy még csak első éves serdülő a keret nagy része), illetve az idei helyzetet, és az edzéslehetőségeket figyelembe véve ez egy fantasztikus eredmény, és büszkék lehetünk magunkra.

Ligárt Anna: - Hatalmas élmény volt újra nézők előtt játszani. A csapattársaim és a szülők lelkes szurkolása segített átlendülni a kisebb-nagyobb hullámvölgyeken. Örülök, hogy sikerült bebizonyítanunk, hogy ott a helyünk a korosztály legjobb csapatai között.

Máthé-Barabássy Kata: - Én nagyon élveztem az egész szezont, az alapszakasz mérkőzéseket is a csapattal, de a hangulatot és az érzést nem lehetett összehasonlítani a hétvégivel! Ebben az is közrejátszott, hogy végre szurkolók is lehetettek a mérkőzéseken. Hatalmas élmény, megtiszteltetés volt, hogy ott lehettünk a döntőben. Nagyon büszke vagyok a csapatra! A játékunkkal elégedett vagyok, szerintem kihoztuk a legtöbbet a helyzetből (edzés lehetőségek, sérülések, vírushelyzet stb.). Előre tudtuk, hogy a hétvégén nem lesz egy könnyű meccs sem, mégis amikor felálltunk a pályára próbáltuk a papírformát félrerakni, és 100%-osan a játékra koncentrálni. Mindegyik mérkőzés kiélezett volt, minden meccsen partiban voltunk. Egy csapatként küzdöttünk! Mindenki hozzátett a játékhoz és mindent beleadott, ami tőle telt. Voltak nagyon nagyon jó pillanatai a hétvégének, és nagyon tanulságosak is, amikre később tudunk alapozni. Még van hova fejlődnünk, ennél még több is van bennünk! Remélem még lesz alkalmunk megmutatni ezt a későbbiekben!

Herczeg Gyöngyi (vezetőedző): - Nagyon motiváltan érkeztünk a döntőre. A csoportmérkőzéseken nagyon akartak a lányok, de sajnos kulcsfontosságú pillanatokban ütköztek ki azok a hibák, amiken már dolgozunk egy ideje. A két szoros vereség kicsit megtépázta az önbizalmukat, de az utolsó meccsre felszívták magukat. Fegyelmezett, taktikus játékkal vágtunk vissza a BVSC csapatának, így egy helyezést javítottunk a "papírformán". Büszke vagyok a CSAPATRA!