Gödöllői Röplabda Club

OB döntő beharangozó

#általánoshír 2021.08.13

14 GRC-s versenyző küzd a hétvégén a bajnoki címekért. Hajrá Gödöllő!

 

A bajnoki döntők utolsó szakasza következik strandröplabdázók számára – akik között jónéhány gödöllői versenyző is lesz – a következő napokban a Lupa Beachen.

Pénteken az U14-es lányokkal kezdődik a program, ahol SZATMÁRI CSENGE és CENTERI ANNA, illetve BOSCH REBEKA és VAS TAMARA képviseli majd a GRC-t.

Szombaton a felnőttek küzdelmei következnek, ahol első kiemeltként a címvédő VECSEY FANNI és az ÓSSC-s SZABÓ DOROTTYA indul majd, de rajtuk kívül MESTER ORSOLYA és SZÉLES-NEIZER LILI, BÚTOR ANNA és KRISTÓF DÓRA, GRACZA SÓTI FANNI és a BSC-s GUBICZA LAURA, illetve SZABÓ ANNA és a Kispest SE játékosa, RÉTHELYI ORSOLYA képviseli színeinket.

Vasárnap is biztos lesz GRC-s versenyző, hiszen az U14-es fiúknál KRISTÓF MÁTYÁS indul majd címvédőként, ezúttal a Beach Sportos MURBER MÁRTON oldalán.

Az ob-program hétfőn zárul az U18-as bajnoksággal: a lányoknál a felnőtt döntőben is érdekelt BÚTOR ANNÁN és KRISTÓF DÓRÁN, illetve SZABÓ ANNÁN és RÉTHELYI ORSOLYÁN (Kispest SE) kívül BREUER MIRTILL és a Beach Sportos VARGA KINGA, illetve GYEBNÁR FANNI és az SRSE-s OROSZ HENRIETT képviseli klubunkat.