Gödöllői Röplabda Club

OB döntőre hangolódva

#általánoshír 2021.08.09

A felnőtt országos bajnokság döntője előtti utolsó főpróbát tartották strandröplabdázóink a hétvégi csepeli kiemelt A-kategóriás versenyen.

 

A legjobb négy közé két párosunk is bejutott, s MESTER ORSOLYA és SZÉLES-NEIZER LILI a második, BÚTOR ANNA és KRISTÓF DÓRA pedig a harmadik helyen zárta a tornát, s utóbbiak ezzel az eredménnyel kvalifikálták magukat a jövő heti felnőtt ob-döntőre is (a másik duónak ez már korábban sikerült), s így összesen öt olyan páros indul majd a Lupa-tavi 16-os fináléban, amelynek legalább az egyik tagja a GRC játékosa.

Ugyanitt tartották vasárnap az U22-es és az U18-as II. osztályú döntőt, amelynek indulási kritériuma, hogy csak olyan versenyzők vehettek részt rajta, akik nem indultak az U22-es ob-döntőn, illetve U18-ban nincsenek a ranglista első 32 helyezettje között.

Ezen is szép gödöllői sikerek születtek, ugyanis az idősebbeknél DIOS LARA és HORVÁTH VIRÁG bronzot, a fiatalabbaknál pedig KÖVESDI RÉKA és MIHÁLI NÓRA ezüstérmet szerzett. KÖVESDI és MIHÁLI az idősebbek között 5., SZATMÁRI CSENGE és az első versenyén induló BENCZE KINGA 13. lett, míg a fiatalabbaknál DIOS és HORVÁTH végzett az 5. helyen, SZATMÁRI és BENCZE pedig 9. lett.