Gödöllői Röplabda Club

OMB 9. hely

#általánoshír 2021.06.14

Múlt hétvégén az UTE Szilágyi úti csarnokában rendezte a Magyar Röplabda Szövetség az Országos Mini (U13) Bajnokság I. osztályának döntőjét a legjobb 12 csapat részvételével.

 

Szalay Szonja lett a gödöllői különdíjas

A gödöllői lányok egy győzelem (-KESI 3:0) és egy vereség (-Nyíregyháza 0:3) után csoportmásodikként az MTK ellen léptek pályára a legjobb nyolc közé jutásért. Sajnos 1:0-s vezetésről 2:1-es vereség lett a vége, így a vasárnapi küzdelmek a 9-12. helyért zajlottak számunkra. A Szolnok elleni 2:1 és a Kecskemét újbóli legyőzése (2:0) pedig azt jelentette, hogy csapatunk a kilencedik helyen végzett. A korosztály bajnoka a Vasas lett, amely a Békéscsabát múlta felül a döntőben, míg a bronzérmet a házigazda Újpest szerezte meg.

GRC U13: Berki Dorina (csk.) - Bosch Rebeka - Centeri Anna - Miháli Nóra - Sass Lilla - Szalay Szonja - Szatlóczki Márta - Szatmári Csenge - Telek Nóra - Vas Tamara. Edzők: Baliné Tompa Brigitta, Pelle Ildikó, Horváth Kristóf.

GRC különdíjas: Szalay Szonja

Horváth Kristóf: - Annak tudatában, hogy a Vasas, Békéscsaba, Szombathely hármas kivételével sikerült idén mindenkit legyőznünk, nyilván többet vártunk ettől a hétvégétől. Sajnos az első mérkőzés bemelegítésénél történt sérülés is megfogta a csapatot, amelyet így át kellett szervezni, erre pedig ráment a nyolcaddöntőnk. Az egész idényt tekintve azonban csalódottak semmiképpen nem lehetünk, hiszen a gyerekek láthatóan sokat fejlődtek, csapatként pedig a közvetlen élmezőny mögött vagyunk. Most pihenünk egy kicsit, aztán augusztustól újra nekiveselkedünk az előttünk álló kihívásoknak az U15-ös és az U13-as korosztályban is.