Gödöllői Röplabda Club

OMB hírek

#utánpótláshír 2022.02.27

Szombaton első és másodosztályban is érdekeltek voltunk.

 

Nyíregyházán vizitált szombaton a már országos döntős első számú U13-as csapatunk, amellyel a Jászberényi RK nézett farkasszemet, igaz csak negyven percig, hiszen lányaink nagyon magabiztos győzelmet arattak az alapszakasz utolsó megmérettetésén. A 12 győzelemmel és 2 vereséggel a harmadik helyen (azonos pontszámmal a második Vasassal) záró csapatra a döntő előtt két torna vár a középszakaszban, amelynek tétje a fináléban való esetleges kiemelés. Az ellenfelek a Nyíregyháza, a Vasas és várhatóan a Békéscsaba lesznek.

Őryné Merő Nóra OMB (U13) I. osztály

Jászberényi RK – Gödöllői RC 0:3 (–10, –11, –15)

GRC: Bosch Rebeka - Czigelédi Szonja - Dezső Zille - Lábiscsák Lola - Mihály Boglárka - Schmidt Katalin - Szalay Szonja Vas Tamara.

Edző: Horvát Kristóf.

Horváth Kristóf (edző): - Gratulálok a lányoknak, ma magabiztosan röplabdáztak, nem követték el azt a jellemző hibát, hogy egy rutintalanabb csapat ellen dekoncentráltabbá válnak és visszaesik a teljesítményük! Azt hiszem, sikerült méltóképpen megünnepelnünk az immár 13 éves Mihály Boglárka születésnapját ???? A mai győzelmet a sérüléssel bajlódó Mayer Hannának ajánljuk, akit nagyon várunk vissza!

 

Másodosztályban szereplő együttessünk Kecskemétre utazott a hétvégén.

Őryné Merő Nóra OMB (U13) II. osztály, Kelet

Gödöllői RC/U13/II – Kispest SE-A 1:2 (–16, –12, 12)

Gödöllői RC/U13/II – Kesi 'B'  1:2 (–17, 22, –15)

Gödöllői RC/U13/II – Sülysáp 3:0 (14, 21, 19)
 

Pelle Ildikó (edző): - A tornán a harmadik helyezést értük el. A bajnokságban a Sülysáppal és a Kesi B csapatával már játszottunk, így velük versenyen kívül mérkőztünk meg. A játékban előrelépés történt, tudtuk kamatoztatni az edzésen tanult sáncolást, mezőnyben a rövid ejtések mentését, a felső nyitást.

GRC: Csete Dorka - Brinza-Balázs Hanna - Gál Henriett (csapatkapitány) - Hidvégi Dóra - Kolozs Kíra - Pagonyi Lili - Szabó Csenge - Szabó Emília.

Edzö: Pelle Ildikó.

Különdíjas: Csete Dorka.