Gödöllői Röplabda Club

Radomszki Bogi aláírt a TEVA-GRC-hez

#általánoshír 2014.08.08

Az utánpótlás korosztályos válogatott lány Miskolcról érkezik hozzánk.

 

Bogi készséggel válaszolt kérdéseimre:

- Horváth András hívására érkeztél hozzánk, egyből igent mondtál?

- Igen, Bandi hívott, egy-két hét gondolkodás után mondtam igent.

- Nagy előrelépés ez a karrieredben, van benned félsz?

- Igen nagy előrelépés, az elején volt bennem egy kis félelem a csapatváltás miatt.

- Mennyire ismered a csapat tagjait?

- Amikor ide jöttem csak egy-két embert ismertem, de most egy hét közös munka után elmondhatom a többiekről is, hogy nagyon aranyosak!

- Fájó szívvel hagyod ott Miskolcot?

- Igen! Nagyon sokat köszönhetek a csapatnak; kitünő közösségben és játékosok mellett nevelkedtem, rengeteget köszönhetek az edzőimnek. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a hozzám közelálló emberek megértették a döntésemet, és remélem, hogy a jövőben olyan teljesítményem lesz, amire valamennyien büszkek lesznek rám.

- Milyen céljaid vannak ebben a szezonban itt Gödöllőn?

- Szeretném magam kiprobálni és beverekedni a kezdőcsapatba, és mind a valogatottnál, mind a TEVA-Gödöllői RC-nek megmutatni és bebizonyítani, hogy egy miskolci lány kemény és szorgalmas munkával hozzá tud járulni egy csapat sikeres szerepléséhez. Továbbá bizom benne, hogy idén mind a bajnokságban, mind a magyar kupában döntőt fogunk játszani, ahol jó összpontositással felérhetünk a csúcsra.

- Mikor és hogy kerültél kapcsolatba a röplabdával?

- Harmadik osztályos koromban Diczházi Mónika kezdett el foglalkozni velem, és egyengette szeretettel, odefigyeléssel kezdeti lépéseimet, de mindenképpen megemlíteném Bohus Attila edzőmet, akinek szintén sokat köszönhetek, mert fejlődésemhez nagymértékben járult hozzá!

- Már egy hete elkezdődött az alapozás, mennyire vagy már fáradt? Kemények az edzések?

- Valóban megkezdődött az intenzív munka. Számitottam arra, hogy nem lesz konnyű, hiszen a válogatottnál is edzőm Horváth András. Kaptam már ízelitőt maximalista, következetes munkájáról.

- A sport mellett hol folytatod tanulmányaidat?

- Sikerült Gödöllőn egy jónevű középiskolába, a Török Ignác Gimnáziumba felvételt nyernem. Remélem, hogy ott is helyt fogok tudni állni.

az interjút készítette: Árpás Géza