Gödöllői Röplabda Club

Serdülő hírek

#utánpótláshír 2023.02.20

Első osztályú U17-es csapatunknak nem sok babér termett a szombati nyíregyházi fordulón.

 

Szalayné Sebők Éva (U17) OSB I. osztály Középszakasz (Bem József Általános Iskola):

Nyíregyháza – Gödöllői RC 3:1 (-24, 16, 22, 25)

Szent Benedek RA Piros – Gödöllői RC 3:0 (19, 18, 10)

Tompa Brigitta (vezetőedző): - Nyíregyháza ellen nagyon szoros és izgalmas mérkőzést sikerült játszanunk, Balatonfüred ellen sokkal jobban teljesítettünk, mint az előző fordulóban. A hétvégén a gyengeségünk a nyitásfogadás volt. Rengeteg pontot vesztettünk a pontatlanság miatt.

GRC: BOSCH EMMA - EGED KAROLINA - FEJES DOROTTYA - GYEBNÁR FANNI - LOVÁSZ NÓRA - LUKÁCS BERTA - SZABÓ REGINA - SZALAY SZONJA - TELEK NÓRA - TIMÁR MÍRA - TÓTH ROXÁNA - VAS VIRÁG.

 

U17 IV. osztály - Régiós Bajnokság 

Szombaton debütált az U17-es Régiós Bajnokságban a Gödöllői RC U15 elnevezésű csapatunk, amely az U15 I-es és II-es csapat játékosaiból áll. A lányok a Középső Régió Felsőházába kaptak besorolást és, hogy ez jó döntésnek bizonyult, azt a szettveszteség nélküli három győzelem is igazolja. Amennyiben az egy hónap múlva sorra kerülő fordulóban is ilyen jól szerepel majd a társaság, akkor a Középső Régió legjobb négy együttese között folytathatja a szereplését.

Eredmények:

GRC U15 - RöPilis 3:0 (19, 15, 9)

GRC U15 - KISTEXT 3:0 (25, 11, 11)

GRC U15 - Közgáz SC "B" 3:0 (20, 7, 18)

GRC U15: Bosch Rebeka Zsófia - Centeri Anna - Csécsei Anna Szófia (csk.) - Dezső Szendile Dóra - Lábiscsák Lola - Sass Lilla - Schmidt Katalin - Szabó Lili - Vas Tamara Jázmin.

Horváth Kristóf (vezetőedző): - Hasznos napot zártunk: magasabb háló, sok játéklehetőség, új posztok kipróbálása és sikerélmény. Gratulálok a lányoknak a hibátlan teljesítményhez és köszönöm a szülők segítségét!