Gödöllői Röplabda Club

Sok sikert Panni

#általánoshír 2022.08.11

57 lejátszott szett, 273 szerzett pont az NB1 2021/22 szezonjában. A 2022. évi Diákolimpia MVP-je – Ratkai Panna, a Gödöllői Röplabda Club sajátnevelésű játékosa elindult, hogy valóra váltsa álmait az USÁ-ban.

 

Az idei junior döntőben elszenvedett térdsérülése ellenére tárt karokkal várták a gödöllői játékost a Mastodon WVB csapatába. Steve Florio edző, (aki tagja az amerikai női válogatott edzői stábjának is) Panna több meccsét is megnézte, majd leigazolta őt a Purdue Egyetem csapatához. Nem volt nehéz dolga a choach-nak, a Gödöllőn 5-ös mezt viselő játékos egész szezonban a pályán állt. Megbízható játéka, technikája és hozzáállása nem maradhatott elismerés nélkül.

De nemcsak Panna sportteljesítménye győzte meg a vezetőedzőt, hogy ott a helye a csapatában, hanem tanulmányi eredménye és felsőfokú angol nyelvvizsga is kellett hozzá, hogy Amerika TOP10 leginnovatívabb egyetemének (2022-ben) divízió 1-es csapatát erősítse. Gratulálunk!

 

Panna, köszönjük, hogy kitartottál a GRC mellet. Hálásak vagyunk az együtt elért eredményekért és visszavárunk Gödöllőre! Sok sikert kívánunk az új csapatodban!

 

Legyen Panna teljesítménye, elszántsága, kitartása példa a klubunkban sportoló gyerekek számára. Gödöllőről is elérhetik az álmaikat, hiszen a GRC-ben alaposan megtanulhatják a röplabdázást, rengeteg játéklehetőséget kapnak, hogy fejlődjenek és bizonyíthassanak. Helyben, jó iskolákban készülhetnek az érettségire, hogy a sport mellett tanulmányaikat se hanyagolják el.  

 

Gyere Te is röplabdázni a GRC-be!