Gödöllői Röplabda Club

Strandröpis aranyvasárnap

#általánoshír 2021.06.13

Remek gödöllői sikerrel zárult az év eddigi legrangosabb hazai strandröplabdaversenye, a Kispest Open kiemelt A-kategóriás torna, amelyet a Kőér utcai új strandröplabda központban rendeztek.

 

Az aranyérmet VECSEY FANNI és ÓSSC-s párja, SZABÓ DORKA szerezte meg, miután az elődöntőben két játszmában (21:13, 21:17) a Divényi/Réthelyi duót, majd a fináléban a Szombathelyi/Villám kettőst győzték le döntő szettben (21:17, 17:21, 15:9).

Ráadásul sikerült dupláznia is strandröplabdázóinknak, miután az érdi B-kategóriás Delta-Park Kupa versenyről is sikerült elhozni az aranyérmet MESTER ORSZOLYA és SZÉLES-NEIZER LILI révén. A többi gödöllői közül KISS ANNA és az SRSE-s KOVÁCS KATALIN 5., SOROMPÓ KINGA és VESZELI FANNI pedig a 9. helyen végzett. KASZÁS FLÓRA és MISKOLCZI LILLA a 17., GRACZA SÓTI FANNI és a kispesti SZOKOL-HUMAY DEA pedig 21. lett.

Versenyzőink két érmet szereztek a Kispest Open U20-as 4*-os ranglistapontszerző tornán is: SZABÓ ANNA és a kispesti RÉTHELYI ORSOLYA ezüst-, a szombati érdi versenyt megnyerő BÚTOR ANNA és KRISTÓF DÓRA pedig bronzérmes lett. Ugyanitt DIOS LARA és HORVÁTH VIRÁG a 9., KÖVESDI RÉKA és az SRSE-s LENGYEL-POLONKAY STEFÁNIA a 17., BOSCH EMMA és TÓTH ROXÁNA pedig a 23. helyen zárt.

A jövő hétvégén Tatán már a felnőtt országos bajnokság első fordulóját rendezik, emellett kiemelt 5*-os U16-os tornára is sor kerül.