Gödöllői Röplabda Club

Szabó Annáék fantasztikus srandröpis sikere

#általánoshír 2022.01.24

Vasárnap felnőtt A-kategóriás strandröplabda-versenyt rendeztek a MESE Strandröplabda Centrumban, amely remek gödöllői sikerrel zárult.

 

A győzelmet a GRC 15 éves középiskolai világbajnoka, SZABÓ ANNA szerezte meg új párjával, Honti-Majoros Chiarával (Strandsport SE), pedig a mezőnyben ott volt a felnőtt bajnoki címvédő Szombathelyi Szandra és Villám Lilla (igaz ezúttal nem együtt indultak) és az ob-ezüstérmes Győri/Szabó duó is, akiket a csoportküzdelmek során és a döntőben is legyőztek.

A négy közé bejutott egy másik gödöllői érdekeltségű páros is: a nemrégiben klubunkhoz igazolt SZABÓ LUCA és BSC-s párja, Bálint Melinda éppen Annáékal találkozott az elődöntőben, s végül a negyedik helyen zártak, de JURASZIK PATRÍCIÁT és VECSEY FANNIT is Rácz László tanítványai búcsúztatta a negyeddöntőben. Hozzájuk hasonlóan az ötödik helyen végzett a MESTER ORSOLYA/SZÉLES-NEIZER LILI kettős és VILLÁM CSENGE, aki ezúttal nővérével, Lillával (Vasas) indult. BREUER MIRTILL és Varga Kinga (Beach Sport), illetve TÖRÖK MERCÉDESZ és Dénesi Brigitta (BSC) a nyolcaddöntőben búcsúzott, míg a BALOGH NOÉMI/SZENTESI BARBARA, a STRENNER KINGA/TRENCSÉNYI BOGLÁRKA és a MISKOLCZI LILLA/Kristóf Dóra (MAFC) kettősök a 17. helyen végeztek a 23 indulót felvonultató mezőnyben.

A férfiaknál MAROSI GÁBOR és STEIXNER MÁRK, BARTÓK TAMÁS és Posztós Bendegúz (MAFC), TOMPA DÁVID és Szabó Zoltán (BSC) is a 9. helyen zárt.