Gödöllői Röplabda Club

Szövetségi hírek

#általánoshír 2020.10.02

A Magyar Röplabda Szövetség elnökségének szándéka, hogy a bajnokságok folytatódjanak, amíg erre lehetőség van.

 

Tisztelt Sportszervezetek!

A Magyar Röplabdázás minden osztályában elindultak a bajnokságok. Habár az ország több pontjáról kaptunk már jelzéseket, hogy az iskolai tornatermekből kiszorultak a csapatok vannak olyan régiók, városok, ahol továbbra is biztosítottak az edzés- és versenykörülmények. A problémák megoldása érdekében a Kézilabda és a Kosárlabda Szövetséggel együtt korábban levelet küldtünk Dr. Kásler Miklós miniszter úr felé, de az azóta változott szabályozás miatt újabb levél megírására készülünk.

A Magyar Röplabda Szövetség elnökségének szándéka, hogy a bajnokságok folytatódjanak, amíg erre lehetőség van. A mellékelt dokumentumok tartalmazzák a Versenykiírásokban foganatosított módosításokat, illetve a vírusfertőzés miatti esetleges halasztások ügyintézésének előírásait, melyeket már a mostani hétvégén is kérünk betartani!

Az Elnökség szándéka a sportolási körülmények lehetőség szerinti fenntartása, így továbbra is eltekint a szankcióktól az alábbi esetekben:

– ki nem állás a vírushelyzettel kapcsolatba hozható esetekben

– rendezési kötelezettség elmulasztása (az egyes mérkőzések lebonyolításához előírt rendezési feltételeket a Versenybizottság egyedi esetekben megváltoztathatja)

– létszám követelmények teljesítésének hiánya (pontosítás a protokollban a minimum létszámra vonatkozóan)

– edző hiánya vírushelyzettel kapcsolatba hozható esetekben.

(forrás: www.hunvolley.hu)