Gödöllői Röplabda Club

Tízből tíz

#általánoshír 2022.02.05

Az első szett kezdeti nehézségei ellenére nem forgott veszélyben a három pont sorsa.

 

Három női mérkőzést játszottak le szombaton. Az éllovas Gödöllő magabiztosan nyert a Kispest ellen három szettben, így továbbra is veretlenül vezeti a tabellát. A TFSE-t csak egy szettben szorongatta meg az Eötvös, viszont a sereghajtó Jászberénynek sikerült pontot rabolnia Budaörsön. Vasárnap pedig a közvetlen üldözőnk sem hullajtott pontot, ezáltal két pont van az első három helyezett között.

 

NB I. Liga, alapszakasz, 10. forduló:

Gödöllői RC – Kispest SE 3:0 (18, 13, 10)

Monor Városi Sportcsarnok, 80 néző.

V: Suba István, Jámbor Tamás.

GRC: Haase 5, Boros 6, Ratkai 18, Kovács E. 5, Sánchez Pérez 11, Császár 12. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Monteiro 2, Sorompó, Barta. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.

KISPEST: Törköly 2, Riczkó 6, Szabó K., Dani 2, Horváth D. 1, Benedek R. Csere: Horváth F., Vígh (liberók), Lisztes 1, Nagy O., Kőszegi 2, Molnár A. 5. Vezetőedző: Takács Gergely.


Edzői értékelés
Szalay Attila:
 – Gratulálok a lányoknak a tizedik győzelemhez! Az edzéseken látott formánkat még nem tudtuk a játékunkban megmutatni és pontatlanok voltunk, valamint többször is rossz döntést hoztunk. Viszont jó dolgokat is láttam és ez bizakodásra ad okot!
Takács Gergely: – Sajnos csak másfél szettig tudtuk megnehezíteni a listavezető dolgát. Egy feladóval és egy liberóval érkeztünk, sajnos a liberónkat az első szett közepén cserélni kellett, itt még tudtuk tartani magunkat. Utána viszont teljesen szétesett a játékunk. Tanultunk ebből is, készülünk tovább az előttünk álló feladatokra.

A Gödöllői RC csapata 28 ponttal, 30:4-es szett- és 811:539-es pontaránnyal az 1. helyen áll az alapszakasz-tabellán.

Jövő héten idegenbe utazik Szalay Attila együtese, az Eötvös ellen szintén a győzelem az elvárt, utána pedig már az alapszakaszt döntően befolyásoló mérkőzések következnek a TFSE és a MÁV Előre ellen.

 

(Fotó: Árpás Géza)