Gödöllői Röplabda Club

Tovább robog a gödöllői gyors

#általánoshír 2021.10.31

Megmaradt a hibátlan mérleg, magabiztos játékkal nyertek Ratkai Panniék Kispesten.

 

NB I. Liga, alapszakasz, 3. forduló:

Kispest SE – Gödöllői RC 0:3 (–19, –11, – 20)

Szent Gellért Sportcsarnok, 63 néző.

V: Szabó, Hegedűs.

KISPEST: Törköly 1, Riczkó 7, Benedek 6, Dani L. 4, Horváth D. 5, Szabó K. 2. Csere: Horváth F. (liberó), Németh J. 1, Kőszegi, Vígh, Lisztes 5. Vezetőedző: Takács Gergely

GRC: Boros 5, Kökény P. 8, Kovács E. 6, Sánchez Pérez 16, Ratkai 17, Haase 6. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók). Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.

Három forduló után kezd körvonalazódni, hogy a tavalyi dobogósok idén is nagyon erősek, és ha nem történik váratlan fordulat, akkor ismét e három csapat közül kerülhet ki az idei bajnok.

Takács Gergely: – Már jobban játszottunk mint az elmúlt meccseken, jobb volt a hangulat. Kezdjük megszokni az NB I légkörét. Az első és a harmadik szettben, kellőképpen megnehezítettük ellenfelünk dolgát. Ez az út amit folytatnunk kell, mert így lehetünk sikeresek a következő mérkőzéseinken.

Szalay Attila: – Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen tudtuk, hogy az ellenfél egy fiatal és nagyon lelkes csapat. A legfontosabbat, a három pontot sikerült behúzni, de maradt bennem hiányérzet. A második játékrész kivételével az intenzitás és stabilitás nem volt meg. Ezeken sokat kell még dolgoznunk.

A Gödöllői RC csapata 9 ponttal, 9-0-ás szett- és 225-122-es pontaránnyal a 2. helyen áll az alapszakasz-tabellán.

Következő mérkőzésünk végre hazai pályán lesz a DSZC-Eötvös DSE ellen november 6-án, szombaton 17 órakor a monori városi sportcsarnokban.

A hatályos jogszabályok szerint a belépéshez érvényes védettségi igazolvány szükséges, valamint javasoljuk a maszkhasználatot.