Gödöllői Röplabda Club

További sikereket Fruzsi

#általánoshír 2021.08.04

11 Gödöllőn eltöltött év után nehéz szívvel hozta meg a váltásról szóló döntését Bajnóczi Fruzsina, klubunk saját nevelésű centere.

 

Fruzsi 2010-ben kezdte el a röpit Szabados István és Ó-Nagy Miklós kezei alatt. Az évek alatt fokozatosan bontakozott ki tehetsége, bár ezt ő picit nehezen akarta elhinni. Legnagyobb sikere az up időszakban a 2019-es junior ezüst és ifi bronz, valamint az idei U21-es országos döntőn elért harmadik helyezés.

A felnőtt csapatban a 2018/2019-es szezonban lépett pályára először.

A röplabda mellett a civil életre is teljes erővel készül a fiatal gödöllői lány, jelenleg a Semmelweis Egyetem gyógytornász hallgatója, és feltett célja, hogy a későbbiekben sportolók egészségmegőrzésével és rehabilitációjával foglalkozzon.

Fruzsi örömmel emlékszik vissza a nálunk töltött időszakra:

,Nehéz döntést hoztam meg azzal, hogy 11 év után eligazolok Gödöllőről. A következő évben szeretnék jobban a tanulásra koncentrálni, amibe sajnos a sok utazás az egyetem mellett nem fért volna bele.

Nagy köszönöttel tartozom Ó-Nagy Miklósnak, Szabados Istvánnak, Horváth Kristófnak, Dóczi Istvánnak és Szalay Attilának, akik révén megszerettem ezt a sportot és akiktől rengeteget tanulhattam.

Mindig örömmel fogok visszagondolni az itt eltöltött éveimre, hiszen csodálatos élményekkel gazdagodtam és nagyszerű embereket ismerhettem meg.”